Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Sydney Sweeney vertelt wat familie van Euphoria vond: 'Mijn vader en opa liepen weg'

Niet iedereen was te spreken over haar acteerwerk.

New York premiere of HBO Original film 'Reality'

We zijn helemaal obsessed met Euphoria sinds de show ook in Nederland beschikbaar is via HBO Max. Een van de hoofdrolspeelsters in de serie is Sydney Sweeney, die Cassie speelt. In een interview met Sunday Today vertelt de actrice wat haar familie van de serie vond.

De serie

Euphoria is al jaren razend populair. Wie op TikTok of Instagram kijkt ziet talloze memes en video’s over de serie voorbijkomen. Onder anderen Zendaya, Sydney Sweeney en Jacob Elordi (The Kissing Booth) spelen in de Amerikaanse serie. De serie is gebaseerd op een Israëlische tv-serie die blijkbaar nogal wat thema’s overeenkomt met 13 Reasons Why, zoals relaties, identiteit, sociale media en drugsmisbruik. De serie laat weinig aan de verbeelding over in sommige scènes en dat betekent dat we de acteurs dus ook soms naakt zien.

Familie

Sydney Sweeney vertelt dat haar familie nogal verschillend reageerde op haar acteerwerk in de serie. "Mijn moeder bezocht me een paar keer op de set, dus ze kende het verhaal. Mijn vader niet – ik heb mijn vader helemaal niet voorbereid. Mijn vader en mijn opa hebben het uitgezet en zijn weggelopen." Aii...

Gelukkig reageerde haar oma wel supportive op de serie. "Mijn oma is een grote supporter van mij, ze is een grote fan van mij," vertelt Sydney. "Ik neem haar meestal over de hele wereld mee naar mijn verschillende sets en ik maak haar een figurant."

Opnames

Helaas moeten we nog even wachten voordat we het derde seizoen van Euphoria kunnen bingen. De opnames van het nieuwe seizoen zouden in februari 2023 van start gaan, maar de productie heeft vertraging opgelopen. Dit komt mede doordat Sam Levinson, de maker van Euphoria, nu bezig is met de nieuwe reeks The Idol. Ook heeft hoofdrolspeler Zendaya een erg druk schema. Hierdoor kunnen de opnames voor Euphoria nog niet van start gaan, liet HBO-head Franscesca Orsi weten aan Deadline.

Bron: NSMBL, Sunday Today | Beeld: NL Beeld

Showbizz
  • New York premiere of HBO Original film 'Reality' at MoMa, New York City. Featuring: Sydney Sweeney Where: New York, New York, United States When: 16 May 2023 Credit: Marion Curtis/StarPix for HBO/startraksphoto.com