Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Oeh la la: Sylvie Meis verbluft volgers met bikinikiekje

Looking good, Sylvie!

Sylvie Meis is momenteel volop aan het genieten van haar vakantie in het zonnige Mallorca. De presentatrice neemt ons daarom gezellig mee op die vakantie door verschillende foto's op haar Instagram-account te plaatsen. Enne, afgelopen week trakteerde ze haar volgers met een a-ma-zing bikini kiekje.

Bikini kiekje

Hoewel Sylvia vooral hele classy en glamorous foto's deelt op haar Instagram-account, vindt ze het zo nu en dan ook tijd voor een sexy bikini kiekje. En hoewel het zonnetje er waarschijnlijk heerlijk schijnt, zocht Sylvie voor deze foto de schaduw op. "In the shade 🦓😎", schrijft ze bij de foto waarin ze te zien is in een prachtige zebraprint bikini.

Enne, ook bij de volgers van de presentatrice valt het kiekje in de smaak. "Beautiful 😍", schrijft iemand. "In the shade & mega in shape 😂😍👌💋 Enjoy love!" en "Queen ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️"

Scheiding

Echter begon dit jaar niet per se perfect voor Sylvie. Zo maakte ze in februari dit jaar bekend dat zij en haar ex-partner Niclas gingen scheiden.

“Met pijn in het hart maken we bekend dat we samen hebben besloten uit elkaar te gaan”, aldus de nog altijd beeldschone actrice, presentatrice en model. “We kijken terug op hele goede tijden, maar we moeten erkennen dat onze levenssituaties te verschillend zijn voor een toekomst samen.”

Bron: Instagram, Grazia archief | Beeld: NL Beeld, Instagram