Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Het laatste deel van Manifest staat eindelijk op Netflix

Finally!

Het lange wachten wordt vandaag eindelijk beloond, want het laatste deel van het vierde seizoen van Manifest is vanaf nu op Netflix te bekijken.

Cliffhanger

De enorme cliffhanger aan het einde van het vierde seizoen liet ons met enorm veel vragen achter. Want hoe zit het nu met Montenegro Air flight 828? Wordt het mysterie ooit helemaal opgelost? En hoe loopt het af voor bijvoorbeeld Jared en Michaela?

Het laatste deel maakt een flinke tijdsprong, zo liet acteur Josh Dallas onlangs al weten. "We beginnen het volgende seizoen twee jaar vanaf het punt waar we seizoen 3 waren geëindigd. Dus we zijn vooruitgegaan in de tijd." Ook weten we al een beetje wat we van de nieuwe afleveringen kunnen verwachten. "Nu, geconfronteerd met het onmogelijke, krijgen de passagiers van Flight 828 allemaal een tweede kans. Maar naarmate hun nieuwe realiteit duidelijk wordt, ontvouwt zich een dieper mysterie en sommige van de teruggekeerde passagiers beseffen al snel dat ze een grotere taak hebben dan ze ooit voor mogelijk hadden gehouden." Spannend!

Het plot

Even een kleine recap naar waar de serie ook alweer over ging. In de serie zien we hoe de Montegro Air vlucht 828 na flinke turbulentie eindelijk veilig landt. Echter, voor de inzittenden duurde de vlucht maar een paar uur, maar ondertussen is de wereld al vijf jaar verder… Door de rest van de wereld was de vlucht met alle inzittenden al die tijd als vermist beschouwd. Inmiddels waren alle ‘nabestaanden’ verdergegaan met hun leven. De inzittenden van de vlucht krijgen een kans om hun leven weer op te pakken, maar dat lukt niet zomaar. Het mysterie heeft bizarre gevolgen voor de inzittenden, zo hebben we in de afgelopen seizoenen kunnen zien.

Bron: Netflix vandaag | Beeld: Netflix