Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Oh no! Kijkers spotten montagefout in Selling Sunset

Is jou dit al opgevallen?

We kunnen sinds anderhalve week ein-de-lijk kijken naar het langverwachte zesde seizoen van Selling Sunset. Op TikTok gaat het nieuwe seizoen sinds de release helemaal viraal en spotten sommige kijkers een wel heel opvallend detail in een van de scènes.

Nieuw seizoen

Eerder deze maand is het zesde seizoen van Selling Sunset ein-de-lijk verschenen op Netflix. Het weekend hebben wij dan ook besteed aan het bingen van de serie. Binnenkijken bij villa’s die miljoenen kosten, de onderlinge drama en natuurlijk de nodige designer-looks van sexy makelaars: we’re here for it!

Op TikTok gaan verschillende scènes rond en wordt er uitgebreid besproken wat de makelaars van The Oppenheim Group allemaal meemaken. Maarre, er is echter één scène die wel heel vaak wordt besproken, want volgers kijkers hebben de makers een montagefout gemaakt.

Foutje

Het gaat om de scène waarin Jason en Chrishell samen wat drinken. Jason besteld twee Aperol Spritzes voor zichzelf en Chrishell. Maar Chrishell besluit dat ze het drankje niet lekker vindt, dus neemt Jason ze alle twee. We zien hem van het eerste drankje nippen, vervolgens zien we hoe Chrishell tegen de camera praat. Maar wanneer het shot weer terug naar Jason gaat, is een van de glazen helemaal verdwenen en is het andere glas bijna leeg. Wait, what? Enne, daarna zien we weer een scène waarin Jason weer een volle Apreol heeft. Op TikTok wordt dit fragment uitvergroot en snappen fans er niks van.

@sysymc_ my comfort show but its hard not to miss😭 #fyp #sellingsunset #sellingsunsetnetflix #series #netflix #tvshow #realitytv #chrishellandjason ♬ die (sped up) - lucidbeatz & key kelly

"Hoeveel keer hebben ze deze scène opnieuw gefilmd op Selling Sunset?", luidt de caption van de video. Het filmpje is inmiddels al meer dan 2 miljoen keer bekeken en veel mensen reageren verward. Eén persoon zei: "Ik ben zo blij dat ik niet de enige ben die het is opgevallen 😂" en een ander zei: "Deze scène stoorde me echt om deze reden." Oeps!

Bron: Cosmopolitan UK | Beeld: TikTok, Selling Sunset