Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Vaderdag inspiratie: hier shop je de mooiste cadeaus voor je vader

Bij ICI PARIS XL kun je niet alleen terecht voor passende cadeaus, ze pakken het ook nog eens feestelijk voor je in met persoonlijke touch!

Vaderdag is hét moment om je vader of iemand anders die een vaderrol speelt in jouw leven in het zonnetje te zetten. Ben jij nog op zoek naar een passend cadeau? Dan ben je bij ICI PARIS XL aan het juiste adres. Hier vind je niet alleen prachtige cadeaus, maar worden ze ook nog eens feestelijk ingepakt én kun jij een gepersonaliseerd cadeaulint laten maken.

Vaderdag

Take notes: op zondag 18 juni is het namelijk weer vaderdag. Dé dag om je vader in het zonnetje te zetten. En daarbij maakt het natuurlijk niet uit of je nu je eigen vader, schoonvader, bonusvader – of iemand anders die een vaderrol of vaderfiguur is in jouw leven – wilt verrassen. Maar let's be honest, een cadeau bedenken voor je dad kan soms best lastig zijn. ICI PARIS XL helpt je daarom graag met een ruim assortiment aan passende cadeaus.

Ruim aanbod

Een lekker parfum is altijd goed, zo ook op vaderdag. ICI PARIS XL heeft een ruim aanbod aan geuren, waardoor er altijd wel een bij zit die je vader heerlijk zal vinden. Als je graag online shopt, kun je alvast een kijkje nemen op de speciale vaderdagpagina. Daar vind je de favorieten voor vaders, complete geschenksets maar ook budget proof parfums onder de €20. Voor ieder(e vader) wat wils!

Iets anders waar je je vader, en dan vooral zijn huid, blij mee kunt maken is skincare producten. Skincare is ontzettend belangrijk, óók voor mannen. ICI PARIS XL helpt je vader in drie stappen naar stralende en gezonde huid, en wat is er leuker dan een bijpassend cadeau te geven? Denk aan een face wash of face scrub (stap 1), ooggel (stap 2) of 24hrs face gel of cream (stap 3). De perfecte basis voor een glowy skin!

Een feestelijk ingepakt cadeau met gepersonaliseerd cadeaulint. (Beeld: ICI PARIS XL)

Feestelijk cadeau

Kom je er zelf toch niet helemaal uit? Bij ICI PARIS XL staan beauty advisors voor je klaar om je te inspireren en adviseren over de mooiste en fijnste geuren, maar ook over de beste skincare producten voor de mannen huid. Cadeau gevonden? Dan wordt het ook nog eens feestelijk voor je ingepakt en kun je een gepersonaliseerd cadeaulint laten maken met daarop een lieve boodschap. Hoe leuk!

Bron & beeld: ICI PARIS XL