Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Winning Wednesday: 2x 4 tickets voor The Family Circle

Doe mee en maak kans!

Een nieuwe woensdag, een nieuwe Winning Wednesday. Dit keer mogen we 2x 4 tickets voor The Family Circle weggeven!

The Family Circle

De Hallen in Amsterdam worden binnenkort omgetoverd tot een tweedaags festivalweekend voor de hele familie. Hier kun je onder meer de mooiste kleding, accessoires, beauty- en interieuritems in de wacht slepen. Ook kun je er allemaal DIY-, travel en foodinspiratie opdoen.

Maar dat is nog niet alles. Zo worden er tijdens het festival maar liefst vijftig workshops georganiseerd. Denk aan bloemenkransen- en kronen maken, zeefdrukken, upcycling of bakken. Daarnaast zal illustrator en tv host Jill van JILLSORIGINALS spreken en een workshop geven. Hoe leuk!

Waar:

De Hallen

Hannie Dankbaarpassage 47, Amsterdam

Wanneer:

24 en 25 juni

Tickets zijn hier te bestellen.

Win, win, win

Zie jij het wel zitten om naar The Family Circle te gaan met het gezin? Snappen we. We mogen daarom 2x 4 tickets voor dit festival weggeven. Het enige wat je hoeft te doen, is onderstaand formulier invullen. Succes!

[mail-win-form id='73']

Deze actie loopt tot en met dinsdag 6 juni. De winnaar ontvangt een persoonlijk bericht met daarin het goede nieuws. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee dagen na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.