Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Vandaag is de geluksdag van het sterrenbeeld Boogschutter

De sterren voorspellen!

Is jouw sterrenbeeld Boogschutter? Dan is het vandaag geluksdag! Vandaag, donderdag 25 mei, is namelijk je geluksdag! Of je nu een lief compliment krijgt van de caissière in de supermarkt, de ware tegen het lijf loopt op straat of goed nieuws krijgt op je werk: het zijn de kleine en grote geluksmomentjes die jou dag zullen maken vandaag.

Geluksdag

In Grazia delen we niet alleen je horoscoop, maar bespreken we ook per sterrenbeeld wanneer er een geluksdag de planning staat. Is jouw sterrenbeeld Boogschutter? Dan hoef je niet lang meer te wachten voordat er een beetje geluk jouw kant op komt. Vandaag is het namelijk je geluksdag. En je weet wat ze zeggen: de sterren voorspellen! Je kunt dus met een gerust hart de deur uitstappen of aan je werkdag beginnen.

Boogschutter: 23 november - 21 december

Dit kan een interessante tijd voor je worden. Er komen nieuwe kansen en mogelijkheden op je pad waar je enthousiast van wordt. Let wel dat je niet je valkuil stapt en te veel hooi op je vork neemt. Onderzoek eerst of het echt iets voor je is en focus je dan het liefst op één ding tegelijk, dan heb je de meeste kans op succes. Ben je single, dan hangt er in mei liefde in de lucht en dit kan je overvallen. Plots ben je hartstikke verliefd.

Bron: Grazia (Esther van Heerebeek – het 12e huis) | Beeld: Selling Sunset (Netflix)