Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Selling Sunset seizoen 6 start vandaag, maar zonder Christine Quinn

Bingen maar!

Het is eindelijk zover! Vandaag komt het zesde seizoen van Selling Sunset eindelijk uit op Netflix and we are ready! Helaas moeten we het dit seizoen wel doen zonder main character Christine Quinn...

Nieuwe afleveringen

Vanaf vandaag kunnen we ons weer allemaal opsluiten in huis, want dan gaat het gloednieuwe seizoen van start. Nadat Chelsea vorig seizoen haar intrede maakte, worden we ook dit seizoen weer getrakteerd op twee nieuwe makelaars bij de Oppenheim Group: Nicole Young en Bre Tiesi. Spannend!

Natuurlijk zijn vertrouwde gezichten van het programma Chrishell StauseHeather El MoussaDavina PotratzEmma HernanAmanza Smith en Mary Fitzgerald er ook weer bij. Helaas zien we Christine niet meer terugkeren in het nieuwe seizoen. Dit omdat ze het behoorlijk aan de stok heeft gekregen met een aantal van haar collega's, waaronder met Mary, Heather en Chrishell. Too bad!

Zevende seizoen

Ook de opnames voor het zevende seizoen van Selling Sunset zijn op dit moment alweer in volle gang. Een aantal oude vertrouwde castleden zijn hierbij aanwezig, maar Heather schitterde in afwezigheid. Waarom is de realtor niet bij de opnames? Ze is niet gevraagd, zo vertelde ze onlangs aan E!News. “Ik kijk ernaar uit om weer te gaan werken, maar ze hebben me nog niet gevraagd”, gaf ze toe. “Het is frustrerend, ik weet niet precies wat er aan de hand is.”

Eerder maakte Maya al bekend dat we haar niet gaan terugzien in het nieuwe seizoen van de populaire serie. “Ik heb besloten mijn contract niet uit te voeren”, bevestigde de makelaar eerder al aan Page Six. “Ik wil me op mijn gezin concentreren en van kust tot kust vliegen is veel. De show is geweldig en ik hou van iedereen, maar ik kijk ernaar uit om mijn bedrijf in Zuid-Florida te laten groeien.”

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Selling Sunset (Netflix)