Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Rolf Sanchez en Sophia Mason hebben punt achter relatie gezet

'Wij zijn liefdevol uit elkaar gegaan'

premiere Forever Young

Verdrietig nieuws voor Rolf Sanchez en Sophia Mason. De twee zijn niet langer samen, dit heeft Rolf zojuist in een bericht op Instagram bekend gemaakt.

Uit elkaar

“Lieve allemaal. We vinden het nog moeilijk om er woorden aan te geven, maar willen jullie via deze weg laten weten dat wij inderdaad niet meer samen zijn”, begint de zanger zijn bericht op Instagram.

“We zijn heel erg liefdevol uit elkaar gegaan en hopen dan ook dat jullie onze privacy respecteren. We zullen verder geen reacties geven hierover en hopen dat jullie ons de rust gunnen om dit een plekje te geven.”

Relatie

Rolf en Sophia waren zo’n vier jaar samen. De twee leerden elkaar in 2019 kennen achter de schermen bij het programma DanceSing. Begin dit jaar vertelde de zanger in gesprek met Beau Monde dat het voor hem liefde op het eerste gezicht was, maar dat hij pas tijdens de afterparty van het programma op Sophia af durfde te stappen.

“Normaal ga ik nooit naar afterparty’s, ik hou niet echt van feestjes. Maar ik wist dat zij daar zou zijn, dus ik ging erheen in de hoop dat ik haar even kon spreken,” legt hij uit. “Het eerste wat ik vroeg was: ‘Zullen we een keer een drankje doen?’ Gelukkig zei ze ja. Ik heb het een paar dates de tijd moeten geven, maar daarna was ze overstag, haha.”

Bron: AD, Beau Monde | Beeld: NL Beeld