Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Oh no! Love Islands Amandine en Jules zijn uit elkaar

"De laatste maanden is er veel gebeurd tussen Jules en mij."

We waren over the moon toen Jules en Amandine tijdens de Love Island Valentine's Reunion deelden dat ze een setje waren. Maar helaas lag er geen lang en gelukkig samenzijn in het verschiet. Op Instagram laat Amandine weten dat zij en Jules zonder elkaar verder gaan.

Uit elkaar

"Jullie weten dat ik alle mooie, grappige en leuke momenten deel, maar ook de zware en mindere", begint Amandine een emotioneel bericht in haar Instagram Story. "Jullie hadden door dat ik de laatste tijd niet volledig mezelf was en dat had zijn redenen."

"De laatste maanden is er veel gebeurd tussen Jules en mij. Het is voor beide onze eerste relatie waarvoor we misschien nog niet klaar waren. Daarom hadden we een mix van zoveel passie, plezier en intense liefde... maar ook onzekerheden, fouten en pijn wat voor veel verdriet heeft gezorgd. We hebben daarom besloten dat het beter is to part ways for now."

Mentale gezondheid prioriteren

Amandine vervolgt dat ze er hard voor hebben gevochten, maar dat het gewoon niet zo mocht zijn. "Wij wilden dit allebei zó even graag als jullie. Kept fighting en erin geloven, maar voor nu is het belangrijk om mijn hart te laten helen en om mijn mentale gezondheid te prioriteren."

Ook laat de voormalig islander weten dat er geen haat in het spel is. "Na alles support ik hem nog steeds en wil ik hem aan de top zien. No hate in me, only love."

Amandine hoopt dat ze de tijd krijgt om de breuk te verwerken. "Ik ben diep geraakt door jullie support, maar wil dit wel rustig kunnen verwerken. Wat ons betreft staat ons sprookje nu stil. Maar wie weet wat de toekomst nog in petto heeft."

Reactie Jules

Ook Jules heeft van zich laten horen door de story van Amandine te delen. "Alleen maar liefde en respect voor haar. Ik wens haar ook alle liefde en het beste toe in de toekomst."

Bron: Instagram Amandine Bonehill, Instagram Jules Leclef | Beeld: Love Island