Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

EBEL introduceert nieuw model: EBEL Sport Classic Lady Tranquil Blue

Wat een beauty!

Horloges zijn niet alleen functioneel, maar worden tegenwoordig ook gezien als dé items om je outfit net dat beetje extra te geven. Is een horloge voor jou het perfecte accessoire om je look af te maken? Dan tippen we je graag EBEL’s nieuwste model: de EBEL Sport Classic Lady Tranquil Blue.

EBEL Sport Classic Lady

EBEL’s nieuwste model wordt omgeschreven als Effortlessly Joyful en heeft de bijpassende naam Tranquil Blue gekregen. Met tranquil wordt verwezen naar de rustige uitstraling van het model. En wij snappen wel waarom dit model zo’n chille vibe uitstraalt.

Zo heeft het horloge een hemelsblauwe kleur en laat het je denken aan een fijne bries op een warme, relaxte zomerdag. De EBEL Sport Classic Lady in Tranquil Blue is wederom tijdloos en elegant, maar krijgt een speelse touch door de blauwe, parelmoeren wijzerplaat.

Een detail dat zeker ook genoemd moet worden, is dat de tijd op de wijzerplaat wordt aangeduid met gouden Romeinse cijfers én de mooiste diamanten. Hoe bijzonder!

Horloge

De kast (de behuizing van het uurwerk van het horloge) is minstens zo indrukwekkend als de wijzerplaat. Zo is de kast gemaakt van 18K geelgoud en roestvrijstaal.

De EBEL Sport Classic Lady Tranquil Blue is verkrijgbaar in twee modellen. Zo heeft het standaardmodel een gepolijste en geborstelde afwerking rondom de behuizing. De premium-versie heeft een bezel (de ring van het horloge) met daarin maar liefst 47 diamanten verwerkt! Indrukwekkend.

De EBEL Sport Classic Lady Tranquil Blue heeft een luchtige, frisse en chique uitstraling en is er een om u tegen te zeggen. Wij zijn fan.

Over EBEL

EBEL is opgericht door het echtpaar Eugène Blum en Alice Lévy in Zwitserland in 1911. De naam van het merk is dan ook geïnspireerd op hun namen: Eugène Blum Et Alice Lévy. EBEL heeft altijd een passie gehad voor prachtige horloges die functioneel zijn.

Anno 2023 staat EBEL nog steeds bekend om hebberigmakende horloges, maar vooral ook om zijn iconische armbandontwerp met kenmerkende golfvormige koppeling. Ook blijft EBEL zich focussen op het creëren van luxe en eigentijdse uurwerken met oog voor detail.

Beeld: EBEL