Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Vandaag is de geluksdag van het sterrenbeeld Schorpioen

It's your lucky day!

Is jouw sterrenbeeld Schorpioen? Dan is het vandaag geluksdag! Vandaag, maandag 15 mei, is namelijk je geluksdag! Of je nu een lief compliment krijgt van de caissière in de supermarkt, de ware tegen het lijf loopt op straat of goed nieuws krijgt op je werk: het zijn de kleine en grote geluksmomentjes die jou dag zullen maken vandaag.

Geluksdag

In Grazia delen we niet alleen je horoscoop, maar bespreken we ook per sterrenbeeld wanneer er een geluksdag de planning staat. Is jouw sterrenbeeld Schorpioen? Dan hoef je niet lang meer te wachten voordat er een beetje geluk jouw kant op komt. Vandaag is het namelijk je geluksdag. En je weet wat ze zeggen: de sterren voorspellen! Je kunt dus met een gerust hart de deur uitstappen of aan je werkdag beginnen.

Schorpioen: 23 oktober - 22 november

Het is belangrijk dat je je budget in de gaten houdt. Er kunnen op dat vlak wat uitdagingen op je pad komen. Blijf inzicht houden in wat er inkomt en weer uitgaat en ga daar verstandig mee om. Dan kom je niet voor vervelende verrassingen te staan. Ook is het belangrijk je te realiseren waar je aandacht aan schenkt en waaraan niet. Wat je energie oplevert en wat niet. Maak daar de juiste keuzes in om jezelf een groot plezier te doen.

Bron: Grazia (Esther van Heerebeek – het 12e huis) | Beeld: Emily in Paris (Netflix)