Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

We kunnen er niet meer omheen: deze jas van Zeeman gaat viraal

Ga jij hem nog proberen te scoren?

Ben jij regelmatig door TikTok aan het scrollen voor wat outfit inspo? Dan is de kans groot dat je de virale Zeeman-jas ook wel eens voorbij hebt zien komen. Wellicht ben je er al door geïnfluenced, maar na het lezen van dit artikel weten we zeker dat je naar de Zeeman rent!

Jas

De laatste tijd zien we steeds meer virale TikTok-video's over de kleding van de Zeeman. Zo hebben we al eerder leuke pakken voorbij zien komen, zijn de trainingspakken ook heel populair en is nu deze ge-wel-dige jas – in verschillende kleuren – niet meer weg te denken van onze For You Page. Nóg leuker: de jas heeft een spotprijsje van maar €20!

En hoewel de kleuren (beige en groen) je misschien meteen afschrikken, zijn deze kleuren juist een goede combinatie met basic kleuren. Draag er bijvoorbeeld een leuke, baggy momjeans onder of ga voor een basic witte top. Letterlijk élke basic past bij deze jas. Enne, nu de oversized look he-le-maal hét is, raden we je aan om de jas te kopen in een paar maten groter dan je eigen maat. En tada! Jij past fully in je TikTok-feed.

Inspiratie

Helaas is de jas al zó viraal gegaan op TikTok, dat het steeds lastiger wordt om hem te bemachtigen. Zo kun je 'm op de website van Zeeman al niet meer vinden, en moet je dus op hoop van zegen naar een filiaal gaan bij jou in de buurt en hem daar scoren. En hoewel je de jas misschien nog niet in je kledingkast hebt hangen, ben je waarschijnlijk wel al aan het nadenken over hoe je dit statement piece moet stijlen. Wij helpen je alvast een handje!

@liekeclaessen_ Zeeman jas✌️ #ootd #foryoupage #fitcheck ♬ Padellen - Turfy Gang & LA$$A
@e.bracke Viral Zeeman jassie voor maar 20 euro 🔥🫶🏼🏃🏽‍♀️ #viral #zeeman #zeemanjas #quiltedjacket #ootd ♬ original sound - 🩷
@emmeliengeurts_ #zeeman #bomberjack #ootd ♬ Maria Maria (feat. The Product G&B) (sped up) - Santana & sped up + slowed

Zoals je dus kunt zien is deze amazing tussenjas niet meer weg te denken van TikTok. Wij zijn in ieder geval groot fan en zullen zeker nog even op zoek gaan naar de tussenjas van de Zeeman. Ga jij 'm ook nog proberen te scoren?

Bron: Fem-Fem | Beeld: Clueless