Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Móet je hebben: HEMA verkoopt spotgoedkoop linnen setje

Scoor 'm deze week nog met korting!

Nu de zomer in aantocht is, en we – hopelijk – wat meer van de warmere temperaturen kunnen gaan genieten, moet je daar natuurlijk ook een fashionable outfit voor aantrekken. Enne, met linnen zit je al-tijd goed. It sucks daarom ook dat linnen setjes meestal best aan de prijs zijn. Maar daar dacht HEMA anders over! De winkelketen verkoopt namelijk een linnen set voor 'n prikkie!

Linnen kleding

Oké, hoewel we de warme temperaturen nog niet echt kunnen ervaren, is dit wel hét moment om alvast zomer items te shoppen. En wat heb je het liefst aan als het straks in de zomer bloedje warm is? Juist, luchtige kleding. Linnen kleding is daarom dé oplossing op zo'n warme dag. De stof blijft niet plakken aan je lichaam, waardoor je minder snel last krijgt van de warmte. Enne, het is natuurlijk super fashionable. Het enige nadeel van zo'n setje is dat ze best een duur prijskaartje hebben. Iet minder dus!

HEMA

Ook HEMA vond dit een beetje te gek, waardoor zij nu linnen setjes voor een goedkoop prijsje in de winkels hebben hangen. Nóg leuker: ze zijn ook nog eens verkrijgbaar in meerdere kleuren. Zo is er een zwarte en een bruine variant. Love it! Het setje bevat een blouse met lange mouwen (€30) en een kort broekje (€20). Natuurlijk hoef je het niet per se als set te kopen, maar leuk is het wel!

Oja, enne: als je deze week nog naar de HEMA gaat om het setje te scoren heb je geluk! De blouse is namelijk deze week in de aanbieding voor maar €22,50. Let's go naar de HEMA dus!

Bron: Girl Scene | Beeld: Emily in Paris