Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

OMG: Temptation-Iris heeft een gluurder

'Het is gewoon creepy'

Dat een deelname aan Temptation Island zorgt voor veel aandacht, zowel online als offline, is een ding wat zeker is. Ook de spontane, lieve Iris ondervond dit recent. Echter is dit voor haar niet echt positief uitgepakt. De Temptation-ster onthult namelijk op TikTok dat ze een gluurder tegenover haar heeft wonen. In de video vertelt ze precies wat deze man uitspookt. Enne: dat is niet mals!

Gluurder

De knappe blondine legt in haar video – die inmiddels weer is verwijderd – uit dat er een gluurder tegenover haar woont. Ook legt ze uit dat ze nog geen gordijnen voor haar ramen heeft hangen, waardoor de man telkens bij haar naar binnen kijkt. "Twee weken geleden had ik vrienden op bezoek en zaten we in de keuken. Het was nogal raar. Er is namelijk een huis dat niet dicht bij genoeg is, maar je kan wel zien of iemand naar binnen kijkt. We gingen lekker eten en als je aan de eettafel zit kan je naar het huis kijken."

Ze vervolgt haar verhaal met: "Je merkte gewoon dat die man in dat huis naar ons aan het gluren was. Elke keer als ik naar de keuken loop of aan de eettafel zit, zag ik in mijn ooghoek dat hij voor het raam stond. Hij springt bijna op van 'oh is ze er weer'. Het is gewoon creepy."

Heftig

En hoewel dit al erg heftig is, is dat niet het ergste wat is voorgevallen met deze man. Zo vertelt ze dat de man ook een keer omhoog sprong voor zijn raam toen hij Iris zag lopen. Echter, had de man dit keer geen kleding aan en scheen met een lamp op zichzelf. Op het moment dat Iris de man zag, begon hij met zijn edele delen te zwaaien en zichzelf te bevredigen. Door deze heftige gebeurtenis vertelt Iris dan ook in de video dat ze inmiddels niet meer naar de keuken durft te lopen. And we get that!

Update

Afgelopen woensdag gaf de blondine weer een update over de situatie. Zo zijn er inmiddels plisségordijnen van de Ikea naar haar onderweg. Ze legt uit dat een klant van haar dicht bij de Ikea woont en de gordijnen daarom voor haar gaat ophalen, zodat ze een tussenoplossing heeft voor haar raambekleding. Smart move!

"In de tussentijd ga ik koekeloeren of die man dit nog steeds doet", vervolgt ze. "En dan ga ik aangifte doen en de wijkagent op de hoogte stellen. Kijk, ik heb geen kinderen. Maar ik heb geen zin dat als je een kind hebt en die is lekker met een kinderverrekijker aan het kijken, want die bestaan, dat zo'n kind dat ineens ziet. Dat kan niet. (...) Er worden in ieder geval geen leuke dingen achter het raam gedaan tegenover mij enne, klaar." Wow!

Bron: Girl Scene, TikTok @iris_de_waard | Beeld: Videoland (Tom Cornelissen)