Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Deze sterrenbeelden zijn de beste schoonzussen die er bestaan

Oeh!

Het is maar te hopen dat als je een relatie krijgt met iemand, je er ook een leuke schoonfamilie bij krijgt. Are we right? Eerlijk is eerlijk, een goede band met je schoonfamilie is natuurlijk het leukste wat er is. Enne, als je band met je schoonzus ook zo goed is, maakt dit het plaatje helemaal compleet. Maar welke sterrenbeelden zijn eigenlijk de beste schoonzussen? Wij vertellen het.

Tweelingen

Een Tweeling als schoonzus betekent automatisch dat je er een nieuwe bestie bij hebt. Zo houden Tweelingen ervan om een praatje te maken, en kun je altijd op ze rekenen wanneer je ze nodig hebt. Love that! Je niet op je gemak voelen bij een Tweeling kan daarom ook haast niet.

Kreeft

Ook met een Kreeft als schoonzus zit je goed. Een Kreeft weet namelijk precies hoe jij je voelt in nieuwe situaties – zoals het ontmoeten van je schoonfamilie, bijvoorbeeld. Ze kijken er daarom ook niet raar van op wanneer ze merken dat het je te veel wordt. Een Kreeft is erg emotioneel en zullen meteen aan jouw gevoelens denken. Best fijn, toch?

Weegschaal

Is je schoonzus een Weegschaal? Reken dan maar op veel liefde en goede adviezen. Een Weegschaal helpt je om je plek in een nieuwe familie te vinden. Ook zal ze je bijstaan in moeilijke situaties, en zal je ook advies geven wanneer jij dat nodig hebt. Een Weegschaal kun je dus eigenlijk wel een beetje zien als een 'rots in de branding'.

Waterman

En als laatste: een schoonzus met het sterrenbeeld Waterman is ook een geschenk uit de hemel. Een Waterman kan je – net als de Weegschaal – goede adviezen geven wanneer jij dat nodig hebt. Zit iets je dwars, dan staat een Waterman meteen voor je klaar. Dit sterrenbeeld haalt het beste in je naar boven, waardoor je je echt op je gemak voelt bij een Waterman.

Bron: Girl Scene | Beeld: Emily in Paris