Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Donny Roelvink vertelt hoe hij met haters op social media omgaat

'Ik doe toch niks verkeerd?'

Boekpresentatie Dries Roelvink

Met ruim 456K volgers is Donny Roelvink ontzettend groot op Instagram. Dagelijks krijgt hij honderden reacties, maar die zijn helaas niet altijd even positief. In een openhartige video vertelt de influencer dat nare reacties van haters hem wel degelijk raken én hoe hij ermee omgaat.

Omgaan met haters

"Hoe ik met een hater omga?" begint Donny zijn de video. De Roelvink-telg is al jaren bezig op social media en gaat daarom terug naar zijn jeugd. "Toen ik een jaar of 17 was en net een beetje begon te groeien op social media was ik altijd degene die het hardst riep dat haat niks met mij deed." Dat bleek echter niet helemaal zo te zijn. Sommige nare reacties hadden namelijk wel degelijk effect op de sportinfluencer. "Als ik 100 comments had en er zat 1 kutte tussen, dan bleef die ene hangen."

Onzeker

In het verleden maakten haters Donny nog weleens onzeker en ging hij echt nadenken over de reacties die zij plaatsten. "Waarom is diegene op mij aan het haten? Ik doe toch niks verkeerd?" Maar naarmate hij ouder is geworden, kan Donny zeggen dat het hem 'geen ene moer meer doet'. "Ik ben één ding gaan beseffen de laatste tijd: je gaat nooit een hater tegenkomen die het beter dan jij doet. Heb je ooit een succesvol iemand gezien die haat op een ander? Nee!"

Geen profielfoto

"Iemand die lekker gaat, heeft helemaal geen haat in zich zitten", stelt Donny. "Ik haat nooit op mensen, want ik ben helemaal content met mezelf. Waarom moet ik dan op een ander gaan haten?" Daarnaast zijn er dingen die Donny opvallen aan de haters. Als hij naar het account gaat zie hij negen van de tien keer geen profielfoto en naam. Enne, als er wél een foto zichtbaar is, ziet hij wel waarom hij door diegene gehaat wordt. Duidelijk!

Bron: Instagram @donnyroelvink, RTL Boulevard | Beeld: NL Beeld

Showbizz
  • AMSTERDAM, 15-11-2021 ,La Brochette Boekpresentatie DRIES - Dries Roelvink in La Brochette, Amsterdam. FOTO: Patrick van Emst Op de foto: Donny Roelvink