Get it before it’s gone: de magnetische nepwimpers van Action

Ren naar de Action!

Ben jij helemaal in de ban van nepwimpers, maar vind je het lastig om ze op de juiste manier op te plakken? We get that. Gelukkig hoef jij je daar geen zorgen meer om te maken met deze fantastische, magnetische nepwimpers van de Action!

Nepwimpers

Het kan knap lastig zijn om nepwimpers perfect op te plakken. Maar gelukkig is dat verleden tijd met de magnetische wimpers van de Action. Deze wimpers zijn supermakkelijk aan te brengen én ze zijn ook nog eens spotgoedkoop.

De wimperset komt in vijf delen: één paar magnetische wimpers, een wimperpincet, magnetische eyeliner en een opbergdoosje waar je je gebruikte wimpers in kan bewaren. Op deze manier kun je gemakkelijk je magnetische wimpers meenemen, zonder ze te beschadigen. Perfect, toch? Daarnaast is het super chill dat je geen wimperlijm nodig hebt voor deze wimpers. Scheelt je dus een hoop plak- en prutswerk!

Magnetisch

Maar hoe blijven de wimpers dan plakken op je wimperrand? Dat gaat heel gemakkelijk met de magnetische eyeliner die in de set zit. Je tekent een heel dun lijntje op je bovenste wimperrand en legt daar de wimpers op. Tada! Je wimpers blijven de hele dag goed vastzitten.

@jerrelbaumann Ik ben in shock 😱 REN naar Action voor deze magnetische wimpers!! 🏃🏼‍♀️💨 #actionnederland #magneticlashes ♬ origineel geluid – Jerrel Baumann

Ben je nog niet helemaal overtuigd? Zoek dan op TikTok een aantal reviews van de magnetische nepwimpers. En trust us: die zijn er genoeg. Zo heeft ook TikTokker én oud-deelnemer van Big Brother, Jerrel Baumann, de Action-wimpers uitgetest op het platform. Op de TikTok-video zien we hoe gemakkelijk hij de eyeliner aanbrengt en hoe de wimpers perfect blijven zitten. En dat voor nog geen €3,00. Dat wordt dus rennen naar de Action!

Bron: Fem Fem | Beeld: NL Beeld, TikTok

Laatste nieuws