Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Donny Roelvink over nieuwe vriendin: 'Heel lieve meid'

De dolgelukkige Donny vertelt voor het eerst meer over zijn vriendin.

Boekpresentatie Dries Roelvink

Donny en Dave Roelvink waren onlangs te gast bij de podcast Paul's Huisfeest. In de podcast vertellen de broers meer over hun carrière, fame en hun privéleven. Zo vertelt Donny ook meer over zijn nieuwe vriendin.

Vriendin

"Heb je inmiddels iemand thuis?", vraagt host Paul Barewijk aan Donny. "Ja, ik heb iemand thuis", antwoordt Donny glimlachend. "Daarom ben ik ook niet zo wild bezig. Ik geniet gewoon heel erg van thuis zijn en ik heb een heel lieve meid thuis zitten nu."

Niet in de spotlights

Sinds de breuk met Janice Blok houdt Donny zijn liefdesleven graag wat meer privé. Het lijkt erop dat zijn vriendin dan ook niet in de media zal verschijnen. "Zij hoeft deze keer niet in beeld. Die gekkigheid ga ik niet nog een keer doen. Dat heeft me allemaal geen positieve dingen opgeleverd. Ik laat haar nu gewoon anoniem. Ik ben heel blij zo."

Goedgekeurd door Dave

Niet alleen Donny is gek op zijn nieuwe vriendin, ook Dave is blij met zijn nieuwe schoonzus. "Het vriendinnetje dat hij nu heeft, daar ben ik heel blij mee. Ze is echt een lieve schat. Je wil natuurlijk het beste voor je broertje. Hij heeft meerdere vriendinnetjes gehad. Maar ik zie bij dit meisje dat ze nergens op uit is."

"Bij sommige van zijn vriendinnetjes dacht ik dat wel te zien. Dat heb ik hem toen ook weleens gezegd en daar hebben we weleens bonje over gehad. Ik ben heel eerlijk en ik kan heel hard zijn daarin."

Beeld: NL Beeld / BrunoPress