Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Temptation Nena showt resultaat van haar neuscorrectie

Ook vertelt ze waarom ze de neuscorrectie heeft laten doen.

De knappe Nena deed vorig jaar mee aan Temptation Island: Love or Leave als single. Sindsdien plaatst de realityster regelmatig sexy kiekjes van zichzelf op social media en schitterde ze zelfs op de cover van Playboy. Toch was Nena niet helemaal tevreden met haar uiterlijk, want ze heeft een neuscorrectie laten doen.

Reden

De afgelopen dagen plaatste Nena verschillende foto's in haar Instagram Stories waarin ze haar volgers uitlegde dat ze naar Turkije is afgereisd om een neuscorrectie te laten doen. Waarom? "Sinds ik ben gestopt met de pil ben ik best wel veel afgevallen. Blijkbaar hield ik veel vocht vast, ook in mijn gezicht. Ik ben nu inmiddels al een jaar gestopt en ik heb een smaller en fijner gezichtje gekregen. Mijn neusbotje is nu veel meer te zien en mijn neus staat ook niet meer helemaal recht", legt Nena uit.

Operatie

Ze was dus niet meer helemaal tevreden met haar neus. Bij de operatie zetten ze het uiteinde van de neus iets omhoog. "Als de zwelling dan afneemt, is de neus perfect", schrijft Nena bij foto's die ze als voorbeeld heeft laten zien aan de chirurg.

Resultaat

De operatie is inmiddels achter de rug en Nena is blij met het resultaat. Wel moet ze nog even bijkomen van de operatie. "Ik voel me verder goed en het valt tot nu toe mee met de pijn. Door je neus ademen is geen optie, daarom klink ik erg vol", laat ze weten. "Dankbaar dat ik deze keuze kan maken en alles zo goed verloopt", schrijft ze in de volgende story. Over een paar maanden, wanneer de neus helemaal is genezen, zal het resultaat pas echt goed te zien zijn. Aha!

Bron: FEM FEM | Beeld: Instagram, Temptation Island NL