Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

De cali twist wordt dé haartrend deze zomer

Wij zijn fan!

We weten inmiddels allemaal dat het in de zomer aardig warm kan worden in Nederland. Erg lekker natuurlijk, maar voor de meiden met lang haar kan het een zwetende bedoeling worden in je nek. Gelukkig kun je met de 'cali twist' deze zomer zweetvrij in de zon liggen, want deze haarstijl wordt dé trend in de zomermaanden. Believe us!

French twist

Tegenwoordig is de welbekende haarclip niet meer weg te denken. Zo zien we inmiddels menig vrouw met zo'n clip in hun haar rond paraderen. En hoewel het in het begin nog knap lastig was om je haar perfect gedraaid (a.k.a. de french twist) in die clip te krijgen, is het nu easy peasy. Maar iets wat simpel en makkelijk wordt, wordt ook al snel boring. Hoog tijd om deze trend dus wat te upgraden.

Cali twist

En daarvoor is de cali twist in ons leven geroepen, de nonchalantere versie van de french twist. Alsnog een chique variant, maar nét wat speelser. Menig celeb ging ons voor met deze nieuwe haartrend. Zo zijn Kim en Kourtney Kardashian en Matilda Djerf al eerder met de cali twist gespot. Enne, eerlijk is eerlijk: ook wij zijn fan!

How to

Maar dan is het natuurlijk ook de vraag hoe je deze nonchalante look creëert. Want: hoe moeilijk kan het nou eigenlijk zijn? En dat is precies het idee wat je erbij moet hebben, want zo moeilijk is het helemaal niet om de culi twist in je haar te draaien. Deze TikTok-video laat je precies zien hoe je dit doet:

@alexgaboury A slow version of the 30 second French twist.☺️ I hope you found this helpful.🤍 #updo #frenchtwist #hairstyle #easyupdo #easyhairstyles #hairvideos #longhairstyles #hairtutorial ♬ Aesthetic - Tollan Kim

Ben jij dus een pro in het draaien van je haar in een french twist? Dan is de cali twist een fluitje van een cent. Draai op dezelfde manier als een french twist je haar in een haarclip, trek er wat plukjes uit en tada! Daar is de cali twist. We love it!

Bron: NSMBL | Beeld: NL Beeld