Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zien: Marieke Elsinga geniet van vakantie met zoontje Jip

'Alles is toch nog zoveel gezelliger met jou erbij'

Marieke Elsinga zit sinds de geboorte van zoontje Jip op een grote blauwe wolk. En hoewel de afgelopen maanden best pittig voor de radio-dj waren – Marieke kampte met zwangerschapsjeuk – kan ze nu eindelijk lekker genieten. Marieke deelt namelijk een heerlijk zonnig kiekje met haar kleine spruit vanuit Ibiza.

Jeuk

Vorig jaar november beviel Marieke van een zoontje. “Hij is er! Onze zoon: Jip. Zijn tweede naam is Einte, naar mijn vader”, schreef de presentatrice toen vol trots op Instagram. “Sinds 9 november 6.11 uur kunnen Sander en ik niet stoppen met naar hem kijken, met ‘m knuffelen en aan hem ruiken.”  Sinds haar zwangerschap heeft Marieke last van ontzettende jeuk. Daardoor was het begin van het moederschap anders dan gehoopt, maar gelukkig gaat het nu stukken beter en kan er echt worden genoten.

Vakantie

Op dit moment geniet de presentatrice van een heerlijke vakantie op Ibiza. Enne, dat ze het naar haar zin heeft blijkt wel uit de kiekjes die we de afgelopen dagen zagen op Instagram. Vandaag plaatste Marieke een lief kiekje met zoontje Jip. "Och Jip, jochie, alles is toch nog zoveel gezelliger met jou erbij. Kan soms maar half de gesprekken aan een tafel volgen omdat m’n kop zo nu en dan nog vol watten zit, maar man man wat is het een feest met jou! ☀️", aldus Marieke in de caption. Aahw!

Volgers van Marieke zijn enthousiast over het kiekje. "Mooi van genieten uiteraard 😍", klinkt het in de comments. En "Prachtige foto ❤️", schrijft iemand anders. Lief!

Bron & Beeld: Instagram, NL Beeld