Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Prince Charmings Chris confronteert Jakop in Eating with my Ex

'Heb je sex gehad met anderen in de villa?'

Eating With My Ex: Going Dutch S3

In Eating with my Ex: Going Dutch dineren twee bekende exen met elkaar om het een en ander uit te praten. In een teaser die het programma deelt, is te zien dat Prince Charmings Chris en Jakop ook plaats nemen aan de dinertafel en dat er pittige vragen worden gesteld... 

Prince Charming

Chris was Prince Charming himself in het tweede seizoen van het gelijknamige programma. Tijdens de opnames leerde hij Jakop al snel beter kennen en ontstond er iets moois tussen de heren. De twee wilden hun gevoelens na het programma verder uitzoeken, maar eenmaal terug in Nederland bleek er voor Jakop helaas geen romantische klik te zijn. De twee besloten dan ook een punt achter hun romance te zetten. Chris is er echter nooit achter gekomen wat Jakop bij hem miste. In Eating with my Ex hoopt Chris daarachter te komen, maar dat is niet alles.

Intimiteit

Zo is in een teaser van het programma te zien dat Chris ook aan Jakop vraagt of hij in de villa intiem is geweest met de andere vrijgezelle mannen. "Oh, wat een spannende vraag", reageert Jakop hierop. "Ik heb niet echt sex gehad met iemand, nee. Ik heb wel geknuffeld en gezoend. En dan lig je tegen elkaar aan en dat is heel spannend. Maar ik vind dat geen sex."

Met wie Jakop dit intieme momentje beleefde? Dat blijft nog even een mysterie.

De nieuwste aflevering van Eating with My Ex: Going Dutch is morgen de zien op discovery+. In deze aflevering gaan niet alleen Chris en Jakop het gesprek met elkaar aan, maar ook Ex on the Beach-deelnemers Lesley en Ivory. 

Beeld: Eating with my Ex: Going Dutch