Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zo krul je haar door alleen een sok te gebruiken

Zo hoef je je haar dus niet te beschadigen.

2022 American Music Awards

We love some Hollywood curls, maar tools als föhns, krultangen en hete borstels zijn niet echt goed voor je lokken. Toch hoef je voor een mooie gekrulde hairdo niet per se in de weer met allerlei apparaten. Een trucje op TikTok laat zien dat je namelijk ook gewoon een sok kunt gebruiken.

Handige tool

Niets frustrerender dan ’s ochtend een halfuur bezig te zijn om je haar in de krul te krijgen, en ze al verdwenen zijn zodra je de deur uitstapt. Hoe je tijd bespaart? Krul je haar de avond van tevoren met een sok! Je hoeft echt niet in de weer met allerlei krultangen of föhns om een mooie bos te krijgen.

Je kunt namelijk ook een minstens zo'n mooi kapsel creëren met alleen een sok. Say what?! Ja, je leest het goed. Het kledingstuk dat we normaliter aan onze voeten dragen, is ook gewoon een handige tool voor aan je kaptafel. We horen je denken: hoe dan? Wel, een beeld zegt vaak meer dan duizend worden en dus kun je het beste gewoon onderstaande tutorial bekijken.

Tutorial

@kayli.boyle socks🤝my hair #hairtok #heatlesscurls #heatlessblowout ♬ Jealous - Eyedress

Wel is het van belang dat je haar droog is en je een schone - like, duh! - sok gebruikt en dus geen pantykousje. Ook is het handig om een haarkapje (of een panty) in huis te hebben om tijdens het slapen alles op zijn plek te houden. Enne, geloof ons: the next day heb je een prachtige coupe!

Bron: Cosmopolitan US | Beeld: NL Beeld, TikTok

Beauty
  • Taylor Swift at the 2022 American Music Awards held at the Microsoft Theater in Los Angeles, USA on November 20, 2022., Credit:Lumeimages.com / Avalon