Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Winning Wednesday: 3x ketting van Lastories t.w.v. €39,95

Doe mee en maak kans!

Het is weer woensdag en je weet wat dat betekent: dat er weer een gloednieuwe winactie voor je klaarstaat. Dit keer mogen we 3 kettingen van Lastories t.w.v. €39,95 weggeven

Liefde, moed en balans

Meer liefde, moed en balans; dat is iets wat je iedereen gunt. Dat is dan ook precies wat Lastories met haar sieraden wil doen. Alle sieraden van het merk vertellen namelijk een verhaal en hebben een betekenis. Zo zijn alle sieraden van Lastories voorzien van een edelsteen met een betekenis die je wakker schudt, je de weg wijst of juist inspireert. Hoe leuk!

Bij Lastories shop je onder meer armbanden, kettingen, ringen en oorbellen met diverse edelstenen. Welke edelstenen je terug kunt vinden in de sieraden? Komt-ie: Agaat, Amazoniet, Amethist, Aquamarijn, Jaspis, Labradoriet, Maansteen, Onyx en Rozenkwarts.

Edelstenen

De kettingen van Lastories met edelsteen zien er stuk voor stuk uit om door een ringetje te halen. Onze favorieten? Die hebben we voor je op een rijtje gezet:

Rozenkwarts

De rozenkwarts is een lichtroze edelsteen die staat voor liefde en vriendschap. Rozenkwarts helpt je je hart te openen voor het geven en ontvangen van liefde. Aan anderen, maar ook aan jezelf. Het is geweldig om liefde te geven aan de mensen van wie je houdt, maar jezelf liefde geven is net zo belangrijk. Kun je de liefde van anderen ontvangen? En kun je liefde van jezelf ontvangen? Onthoud, de enige die altijd bij je zal blijven ben jij. Rozenkwarts helpt je jezelf te behandelen als je beste vriendin en jezelf écht lief te hebben. Dat maakt het alleen maar makkelijker om ook liefde te geven aan anderen.

Rozenkwarts - €39,95

Maansteen

De maansteen is een witte edelsteen die staat voor schoonheid en intuïtie en je helpt weer in contact te komen met je innerlijke kracht. Maansteen helpt je weer te vertrouwen op je innerlijk weten en meer te gaan luisteren naar je intuïtie. Ook helpt deze edelsteen je aandacht te richten op je mooie eigenschappen en niet langer kritisch en teleurgesteld voor de spiegel te staan. Maansteen laat je zien dat je een prachtige vrouw bent met bijzondere gaven.

Maansteen - €39,95

Onyx

De Onyx is een zwarte edelsteen die staat voor energie en moed. Deze steen wordt niet voor niks stoer genoemd, omdat-ie je moed en doorzettingsvermogen geeft om je doelen te bereiken. De steen geeft je energie, daadkracht en steunt je in het concreet maken van je dromen. Het kan soms best een uitdaging zijn om jouw droomleven werkelijkheid te maken, maar Onyx geeft je de moed om er tóch voor te gaan. De steen helpt je door obstakels te overwinnen en door tegenslagen heen te bewegen. Met Onyx aan je zijde geef je niet langer op en bepaal jij voortaan hoe jouw leven eruitziet.

Onyx - €39,95

Win, win, win

De kettingen van Lastories zijn beschikbaar in goud en zilver. Overigens zijn de kettingen volledig van stainless steel, waardoor ze heel lang mee gaan en niet verkleuren. Wil jij kans maken op een van deze kettingen met de edelsteen Rozenkwarts, Maansteen of Onyx? Het enige wat je hoeft te doen is onderstaand formulier invullen. Succes!

[mail-win-form id='69']

Deze winactie loopt tot en met dinsdag 9 mei. De winnaar ontvangt een persoonlijk bericht met daarin het goede nieuws. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee dagen na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.