Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Temptations Evie over exit met Mike: 'Meest bijzondere moment uit mijn leven' 

'Als je ons vergelijkt met de andere koppels speelt jaloezie bij ons eigenlijk geen rol'

Hoewel ze getekend hadden voor de ultieme relatietest, kwamen Mike en Evie halverwege Temptation Island al tot het besef dat al hun vragen al waren beantwoord. Van jaloezie was geen sprake, en het enige wat ze nog wouden was een hereniging. Samen vormen ze één van de zeldzame koppels in de Temptation-geschiedenis die de relatietest al voordat het programma ten einde is gekomen, hebben uitgespeeld. En om die reden móesten wij ze natuurlijk spreken.

Jaloezie

In de vijf afleveringen die we tot nu toe gezien hebben, ging het bij Mike en Evie natuurlijk vooral over hun verschil in kinderwens. Evie legt uit dat dat ook echt de reden was van hun deelname. "Ik kon af en toe wel een beetje jaloers zijn, maar die kinderwens was voor mij vooral heel belangrijk." Mike vult aan dat die jaloezie bij hen eigenlijk wel heel erg meeviel. "Als je ons vergelijkt met de andere koppels speelt jaloezie bij ons eigenlijk geen rol." Ook Evie zag bij de start meteen al een verschil tussen hen en de andere koppels. "Ik had wel dat als ik naar die andere stellen keek, dat ik dacht: 'wij zijn wel het stabielst.'"

Hereniging

In de laatste aflevering zien we hoe Mike en Evie weer samen komen naar de ietwat ingekorte relatietest. "Onze vragen waren gewoon beantwoord", vertelt Mike daarover. "Wij hadden niet echt meer wat uit te zoeken. Terwijl die andere koppels dat wel hadden. Als je bijvoorbeeld kijkt naar Miriam en Shanta, die zitten echt in een jaloerse relatie. Dus die hadden nog wat uit te zoeken." Evie vertelt dat ze haar geluk niet op kon toen ze weer samen met Mike mocht vertrekken. "Het had voor mij echt niet beter kunnen aflopen. Het was echt een van de meest bijzondere momenten uit mijn leven. Ik was zo blij dat ik weer lekker naar hem toe kon."

Kinderwens

Hoewel Mike nog niet kan verklappen hoe het op dit moment met zijn kinderwens zit, is hij duidelijk wél tot het inzicht gekomen dat erover communiceren met elkaar de eerste belangrijke stap is. Enne, dat is maar goed ook – want voor Evie was de oplossing al duidelijk in het geval dat Mike níet zou bijdraaien. "Dat is voor mij heel simpel, want het is echt mijn grote wens. En als hij dat echt niet wil, dan houdt het tussen ons op en moeten we elkaar loslaten. Ik kies altijd voor mijn eigen geluk."

Beeld: Temptation Island