Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Winning Wednesday: 3x Authentic Beauty Concept-favorieten van dj Peggy Gou t.w.v. €107,35

Doe mee en maak kans!

Een nieuwe woensdag, een gloednieuwe Winning Wednesday. Dit keer mogen we 3x de Authentic Beauty Concept-favorieten van dj Peggy Gou t.w.v. €107,35 weggeven.

Peggy Gou x Authentic Beauty Concept

Meet Peggy Gou: artiest slash dj slash stijlicoon én het nieuwe gezicht van Authentic Beauty Concept. Peggy heeft mindfulness en duurzaamheid – net als Authentic Beauty Concept – hoog in het vaandel. Dit is dan ook een van de redenen waarom ze zo enthousiast is over de samenwerking.

“Waar het merk voor staat, is hetzelfde als waar ik voor sta. Ik heb het gevoel dat we hetzelfde motto delen: authentiek en duurzaam zijn. Ook vind ik het fijn dat alle ingrediënten veganistisch en natuurlijk zijn.”

Favorieten

Hoewel Peggy alle items van Authentic Beauty Concept heerlijk vindt, zijn er een paar items die haar absolute favorieten zijn. Zo zijn de Amplify cleanser en conditioner een must in haar haircare routine. “Ik probeer niet te veel haarproducten te gebruiken, maar sommige dingen doe ik altijd. Ook gebruik ik twee keer per week een haarmasker van Authentic Beauty Concept.”

Bovendien geeft ze haar lokken een boost met de Nymph Salt Spray en de Hand and Hair Light Cream. Heerlijk!

Win, win, win

Zie jij het wel zitten om je lokken te verzorgen met de producten van Authentic Beauty Concept? Snappen we. We mogen daarom 3x de favorieten van Peggy Gou t.w.v. €107,35 weggeven. Het enige wat je hoeft te doen, is onderstaand formulier invullen. Succes!

[mail-win-form id='68']

Deze winactie loopt tot en met dinsdag 2 mei. De winnaar ontvangt een persoonlijk bericht met daarin het goede nieuws. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee dagen na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.