Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Georgina Verbaan en Patrick Martens gaan dít nieuwe datingprogramma presenteren

Hoe leuk!

Nederlandse premiere Superkat Maurice

Datingprogramma's als Lang Leve de Liefde en First Dates zijn al jaren populair op de Nederlandse buis. Binnenkort kunnen we nóg meer genieten van singles die opzoek gaan naar de liefde op tv, want er is een nieuw programma in de maak. SBS komt namelijk met het programma Date Smakelijk, en de presentatoren zijn bekend!

Kokende singles

Liefde gaat door de maag, en daarom zijn Talpa en SBS bezig met een nieuw datingprogramma waarin eten de hoofdrol speelt. “Ben je ook zo klaar met dat eeuwige anonieme swipen? In een nieuw datingprogramma voor SBS6 ga je op blind date en ontmoet je elkaar direct tijdens een romantisch diner”, schreef Talpa eerder al in de advertentie.

“Misschien kun je wel indruk maken met je kookkunsten, want jij maakt het gerecht voor je date en de ander maakt het gerecht voor jou”, vertellen ze over het programma. Je gaat op date met vier verschillende singles. Tijdens de dates leren jullie elkaar beter kennen en wellicht verover jij het hart van je date met je kookkunsten – of andersom. Oeh!

Presentatoren

Inmiddels weten we ook wie het programma gaan presenteren. Niemand minder dan Georgina Verbaan en Patrick Martens nemen de klus op zich. "Superleuk om dit samen te doen, ik heb daar heel veel zin in”, zegt Georgina tegen Shownieuws.

Ook Patrick kijkt er naar uit om samen met Georgina dit programma te presenteren. De twee zijn goede vrienden, maar hebben nog niet eerder samen iets gepresenteerd. "Zoiets hebben we nog nooit samen gedaan. We hebben wel samen in een voorstelling gespeeld en natuurlijk GTST", zegt hij.

Wil jij je graag opgeven voor het programma, maar ben je geen keukenprins(es)? Geen zorgen. Je hoeft namelijk echt geen topchef te zijn om je aan te melden, benadrukken de makers. "Wij kunnen ook wel een beetje helpen", stelde Georgina voor. Aha!

Bron: AD | Beeld: BrunoPress

Showbizz
  • NLD/Amsterdam/20230416 - Nederlandse première animatiefilm Superkat Maurice in aanwezigheid van Nederlandse stemmencast. Fotograaf: BrunoPress / ArjoFrank Fotografie Op- de foto: Georgina Verbaan, Patrick Martens