Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zwangere Laura Ponticorvo plaatst openhartig bericht op Instagram

'Ik wil dus echt nog meer genieten van deze zwangerschap'

Wereldpremiere Black Lotus

Laura Ponticorvo heeft een openhartige post op Instagram geplaatst, waarin ze vertelt over haar tweede zwangerschap. Hierin doet de influencer een boekje open over het moeilijke proces, en heeft ze een belangrijke boodschap voor haar volgers.

Tweede kindje

Zwangerschapsvergiftiging

Laura en Ryan werden in september 2021 trotse ouders van dochtertje Giulia. Het meisje kwam een paar weken te vroeg ter wereld, mede doordat er bij Laura zwangerschapsvergiftiging werd ontdekt. De YouTube-ster hoopt daarom tijdens haar tweede zwangerschap iets meer te kunnen genieten. "Moet toch wel eerlijk toegeven dat de tweede zwangerschap echt veeeeeel sneller gaat, en zoals velen van jullie weten was m’n eerste zwangerschap vrij kort", schrijft ze op Instagram. "Uiteraard al zo ongelooflijk dankbaar dat ik een klein dreumesje heb rondrennen en nu een klein wondertje in m’n buik heb groeien, maar zo ongelooflijk zin om nog lang door te mogen broeden", aldus Laura.

Andere vrouwen helpen

Voor Laura was het niet meteen vanzelfsprekend om zwanger te worden en daarom wil ze andere vrouwen die een kinderwens hebben een hart onder de riem steken. "Mocht je misschien midden in een kinderwens avontuur zitten hoop ik niet dat mijn posts je misschien verdrietig maken want dat is natuurlijk niet mijn bedoeling", zegt ze. "Toen ik graag zwanger wilde worden en dit helemaal niet makkelijk leek te zijn, zag ik ineens alleen maar zwangere vrouwen om me heen en soms had ik een verdrietig moment omdat ik het zelf zo graag wilde."

Dat gevoel kon Laura uiteindelijk omzetten, door te fantaseren hoe het zou voelen, om een kind te dragen in je buik. "Toen kon ik ineens zo ongelooflijk genieten van andere zwangere vrouwen en werd ik erg blij voor ze", zegt Laura. "En toen kwam er een soort rust over me heen. Het hielp mij heel erg om het andere vrouwen te gunnen." Ze hoopt dat andere vrouwen wat aan dit bericht hebben, wanneer ze er een beetje doorheen zitten. Aahw, You go, Laura!

Bron: RTL Nieuws | Beeld: BrunoPress, Instagram

Showbizz
  • AMSTERDAM, 10-04-2023, Theater Tuschinski De wereldpremiere plaats van de internationale actiefilm BLACK LOTUS in Koninklijk Theater Tuschinski FOTO: Brunopress/Patrick van Emst Op de foto: Laura Ponticorvo (zwanger)