Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Huh? Nederlandse Bachelor te zien in Amerikaanse versie De Verraders

Ken jij hem nog?

ABC 2017 TCA Party

Lang voordat wij wegzwijmelden bij Tony Junior en Thomas van der Vlugt, maakte een knappe Nederlandse hunk al zijn intrede in The Bachelor. In 2018 was Bachelor Arie Luyendyk jr. namelijk te zien in de Amerikaanse versie van het programma. Dit was echter niet de laatste keer dat de knappe Hollander te zien zal zijn in een populaire Amerikaanse serie. Hij duikt nu namelijk op in The Traitors, ofwel De Verraders.

Bachelor Arie Luyendyk jr

Mocht je je afvragen 'Arie who!?', dan snappen we dat best. Hier een kleine recap: Arie Luyendyk jr is de zoon van één van de beste coureurs die Nederland ooit heeft gekend. Arie Luijendijk won twee keer de belangrijkste race van het jaar in de Verenigde Staten. Zoonlief stapte vervolgens ook de auto in, maar was lang niet zo succesvol als paps. Hij is dan ook meer bekend vanwege zijn deelname aan The Bachelor – en zijn knappe looks.

Spraakmakende Bachelor

In 2018 was Arie in het 22ste seizoen van The Bachelor te zien en dat werd er eentje voor in de boeken. In de finale besloot hij de verloving met Becca te verbreken, om toch te kiezen voor Lauren. Met succes, want de relatie tussen Arie en Lauren houdt namelijk nog altijd stand. Ze hebben twee jaar geleden zelfs samen een tweeling gekregen!

De Verraders

Nu gaan we de knappe kop dus in een iets minder liefdevol programma terug zien, namelijk de Amerikaanse versie van De Verraders. Hier zal hij samen met realitysterren uit onder meer Big Brother, Survivor en The Real Housewives of Beverly Hills te zien zijn. We hebben de beelden alvast even bekeken, enne... het belooft een heftig seizoen te worden. Het zou er zelfs zo hard aan toe gaan dat er kandidaten besluiten om zelf op te stappen. Leukste van alles? Je kunt het vanaf 6 mei ook in Nederland zien, want de reeks komt dan namelijk op Videoland!

Bron: Lovereality | Beeld: NL Beeld

Showbizz
  • ABC TCA Winter 2018 Party at the Langham Huntington Hotel on January 8, 2018 in Pasadena, CA Featuring: Arie Luyendyk Jr Where: Pasadena, California, United States When: 09 Jan 2018 Credit: Nicky Nelson/WENN.com