Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Bridgerton-fans, opgelet: je kunt een evenement van de serie bijwonen

Hier wil je bijzijn!

De langverwachte Bridgerton spin-off over Queen Charlotte verschijnt bijna op Netflix. We kunnen niet wachten tot we Queen Charlotte: A Bridgerton Story ein-de-lijk kunnen bingen, maar we kunnen ons ook gaan opmaken voor iets anders leuks in het thema van de serie.

Spin-off

We wachten met smart op het derde en vierde seizoen van Bridgerton, maar ondertussen kunnen we ons ook alvast gaan opmaken voor een heuse spin-off van de populaire Netflix-serie. In Bridgerton zit koningin Charlotte natuurlijk stevig op de troon. Pracht, praal, intriges en roddels, romance en de nodige steamy scènes: over de afgelopen jaren heeft de serie zich bewezen als perfect bingemateriaal. Geen wonder dus, dat de prequel, over de jonge Queen Charlotte, nog voor z’n release al op een hoop aandacht kon rekenen.

Ben jij nou ook zo'n fan van alles wat met Bridgerton te maken heeft? Dan hebben we goed nieuws voor je. Er komt namelijk een evenement van Bridgerton! Netflix kondigt het leuke nieuws aan op Instagram. "Wil je hét Bridgerton evenement van dit seizoen bijwonen? Dat kan! Queen Charlotte nodigt je uit. Check de link in bio om erbij te zijn 🤩"

Evenement

Het evenement, genaamd De Soiree, vindt op 1 mei plaats in Amsterdam. Je kunt je hier aanmelden, door middel van een soort vragenlijstje in te vullen. Trek je mooiste jurk maar uit de kast en zet je haren in de krul, want dit belooft wat!

Wat je ervan kunt verwachten? "Ik verwacht dat Queen Charlotte’s Soirée hét evenement van dit social season gaat zijn. Net als voorgaande social seasons verwachten we voortreffelijk eten, klassieke muziek en… schandalen", luidt de beschrijving op de website. Wij zijn mega benieuwd!

 Bron: Instagram @Netflix | Beeld: Netflix