Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Streepjes zijn helemaal in dit seizoen en de nieuwste collectie van Tommy Hilfiger is er eentje naar ons hart

Met de items van dit modemerk heb je een streepje voor.

Trends komen en gaan, maar één ding is zeker: items met streepjes raken nooit uit de mode. Het leuke aan streepjes is dat je er nooit zat van raakt, maar dat de trends rondom dit olijke patroontje zelf wel altijd blijven veranderen in de modewereld. Wij hebben een paar van onze favoriete streepjes-items voor je verzameld. Komen ze:

Streepjes, streepjes, streepjes

De kans is erg groot dat jij een aantal gestreepte stukken in je garderobe hebt hangen. En dat komt goed uit, want ze zijn nog altijd hot and happening. Dik, dun, verticaal of horizontaal, een goed streepjes item gaat jarenlang mee en het verveelt nooit. Trust us! Je kunt gaan voor een neutrale versie, maar ook voor varianten met een unieke twist (denk aan color-blocking). Dit is erg leuk om je outfit mee naar een hoger niveau te tillen. Van streepjes heb je gewoonweg nooit genoeg. Want zeg nou zelf: het ene streepje is de andere niet!

Tommy Hilfiger

Dat we deze lente én zomer de streepjes weer helemaal in het straatbeeld voorbij zullen zien komen, snapt ook Tommy Hilfiger. Het modemerk trakteert ons op genoeg inspiratie voor de warmere maanden, want ze bieden een walhalla aan streepjes items aan. We zijn stiekem een beetje verliefd op deze collectie. Of het nou om de oversized blouse, de ultra schattige rib polo, of de stijlvolle trenchcoat gaat... Wij zijn fan!

Deze items uit de Tommy Hilfiger Summer shop hebben bij ons een streepje voor:

Enne... dit is nog lang niet alles. Tommy ademt streepjes en biedt een ruim scala aan items met het ó zo geliefde dessin. De Summer shop van Tommy Hilfiger staat boordevol leuke holiday essentials en is verkrijgbaar op hun website.

Beeld: Tommy Hilfiger