Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zien: Yolanthe Cabau schittert in prachtige outfits op Coachella

Wauw!

Coachella is wat ons betreft niet alleen een muziekfestival, het is ook een walhalla aan jaloersmakende outfits. Afgelopen weekend was het eerste weekend en ook Yolanthe Cabau was aanwezig. De actrice showde haar prachtige outfits op Instagram.

Coachella

Dit jaar konden de meest stijlvolle beroemdheden, influencers en muzikanten eindelijk weer massaal naar Coachella Valley in Californië voor twee epische weekenden vol muziek, kunst en feestjes. Dat het muziekfestival ontzettend uitgegroeid is, moge inmiddels duidelijk zijn. Celebs van over de hele wereld reisden af naar de Californische woestijn en trokken hiervoor de meest fabulous outfits uit de kast. Yolanthe, die nu al een tijdje in Amerika woont, bezocht het festival dit jaar voor het eerst.

Outfits

Enne, Yolanthe heeft flink uitgepakt tijdens dit weekend, want in een reeks kiekjes straalt ze in een paar prachtige looks! "My first Coachella weekend! 💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓 #Day1", schrijft ze in de caption.

Tweede dag

De actrice had duidelijk een flinke koffer mee, want ook tijdens de tweede dag op het festival, zag ze er fashionable uit. Zo droeg ze een doorschijnende zwarte broek met ruffles en een bijpassende top. "Coachella baby! 🖤 ", klinkt het.

Yolanthe timmert in Amerika keihard aan de weg als actrice. Na haar verschijning in de film Vacation Home Nighmare heeft ze nu een hoofdrol te pakken in de Amerikaanse misdaadthriller Secrets of a Celebrity Nanny. You go, Yolanthe!

Bron: Instagram @yolanthecabau | Beeld: Martika Avalon