Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Jill Goede plaatst foto in ondergoed en deelt belangrijke boodschap: 'Laat je niet gek maken'

You go, girl! 

Echte Meisjes in de Jungle 2023

Twee jaar geleden won ze Big Brother en afgelopen seizoen was ze te zien in Echte Meisjes in de Jungle: de carrière van Jill Goede gaat als een speer. Niet alleen haar leven is de afgelopen twee jaar compleet veranderd, ook qua uiterlijk heeft Jill een flinke transformatie ondergaan. Ze plaatste onlangs een tweetal prachtige kiekjes waarop ze trots haar bilpartij showt.

Niet langer onzeker

Tijdens echte Echte Meisjes in de Jungle liet Jill doorschemeren dat ze erg onzeker kon worden van het uiterlijk van de andere ladies in het programma. “Zij stappen gelijk mooi hun bed uit. Ik heb dan een opgeblazen kop. Hier merk ik dat ik best wel opkijk naar die meiden, hoe ze eruitzien. En dat maakt me best onzeker”, deelde ze eerlijk. Toch voelde de blondine zich tijdens de opnames steeds beter. “Ik voelde me steeds meer thuis in de groep en besefte dat ik er ook wel mag zijn om wie IK ben.”

En dat steekt ze niet langer onder stoelen of banken. Gister plaatste ze een tweetal sexy kiekjes waarop ze trots haar bilpartij met haar volgers deelt. Enne, die mag er zeker zijn hoor. Looking good!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Jill Goede (@jillgoede_)

Boodschap

Ook heeft ze een belangrijke boodschap voor haar volgers. "1 ding wat in het leven belangrijk is, is blij zijn met wie je bent en wat je bent! Laat je niet gek maken door wat andere vinden of andere zeggen over je", schrijft ze. "Dat heb ik afgelopen jaren echt geleerd! En soms val ik terug met dat ik “andere geloof” wat ze van me vinden maar hey je leeft voor jezelf en voor de mensen wie jou lief hebben dusssss doe dat ❤️", aldus Jill. You go, girl!

Afgevallen

Op de bank bij Fawry not Sawry vertelde de realityster onlangs hoe ze de afgelopen jaren is veranderd. “Ik ben in twee jaar tijd wel heel erg veranderd voor mijn doen, eerst in de breedte”, lacht ze. Jill heeft namelijk een enorm knappe prestatie neergezet. “Ik ben nu zeventien kilo afgevallen in een jaartje”, vertelt ze trots. Uiteraard vraagt Fawry zich, net als wij, af hoe ze dit heeft gedaan. “Ik ben wel af en toe gaan sporten, want ik vond sporten eerst verschrikkelijk”, vertelt ze eerlijk. “Toen ben ik met mijn vriend gaan sporten en een beetje op mijn eten gaan letten – in ieder geval die chippies laten staan ’s avonds”, legt Jill uit. Al betekent dat niet dat ze helemaal geen cheat days meer heeft. “Maar niet altijd hoor, wel genieten”, voegt ze toe.

Bron: Instagram @jillgoede | Beeld: NL Beeld

Showbizz
  • NLD/Amsterdam/20230106 - 'Echte Meisjes In De Jungle' viewing party! Fotograaf: BrunoPress / ArjoFrank Fotografie Op de foto: Jill Goede