Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Oeh la la! Dit account deelt alleen maar foto's van knappe mannen met honden

Ge-wel-dig!

It's getting hot in here! Knappe mannen vind je genoeg op Instagram, maar knappe mannen mét hond? Daarvoor moet je toch echt goed zoeken op social media. Gelukkig bestaat er nu een account dat alle foto's van knappe mannen met honden voor je verzamelt. Amazing!

Hot dudes

Onlangs stuitten we bij toeval namelijk op het account Hot Dudes with Dogs en dit account vonden wij by far de beste ontdekking van 2023. "These guys will make you drool more than man’s best friend", zo luidt de beschrijving van het account.

De pagina is in handen van de Amerikaanse Kaylin Pound. Kaylin heeft heel Instagram afgespeurd op zoek naar foto's van hot dudes met viervoeters en inmiddels heeft ze er al meer dan 1800 weten te vinden. Van een man in pak met een Berner Sennenhond tot een militair met herdershond: je kunt je uren vermaken op het account.

Hieronder zetten we een aantal van onze favoriete plaatjes.

Kan het nog beter? Ja!

Het account begint steeds populairder te worden en heeft inmiddels al meer dan 400.000 volgers weten te behalen. In de comments onder de foto's regent het dan ook hartjesemojis. Dat snappen wij maar al te goed!

Bron: Girlscene | Beeld: Dog (film)