Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Winning Wednesday: 3x Organic Cranberry Seed Oil van Pericarp t.w.v. €29

Ben je al bekend met de fantastische voordelen van cranberryzaadolie? Let us tell you!

Een nieuwe woensdag, een gloednieuwe Winning Wednesday. Dit keer mogen we 3x de Organic Cranberry Seed Oil van Pericarp t.w.v. €29,00 weggeven!

Een cranberrywonder

Hoog, heel hoog op het verlanglijstje van... nou ja, van wie niet: een flawless skin. Er zijn veel producten op de markt die beloven hieraan bij te dragen, maar heb jij al eens kennis gemaakt met cranberryzaalolie? Let us introduce you to Pericarp! Dit label ontwikkelt Organic Cranberry Seed Oil. Dit ene pure ingrediënt is een waar wondermiddel.

Cranberryzaadolie is rijk aan vitamine A, vitamine E en omega 3, 6 en 9. Hierdoor hydrateert het de huid, geeft het een glow aan de huid en het voorkomt uitrekken van de huid. De olie van Pericarp kun je gebruiken voor je gezicht, maar ook voor de rest van je lichaam.

€29 (30 ml)

Opnemen in je skincare routine

Het is heel makkelijk om de Organic Cranberry Seed Oil op te nemen in je huidverzorgingsroutine. Voor je gezichtsverzorging kun je het beste eerst je huid reinigen met een milde cleanser. Daarna kun je de olie gebruiken als moisturizer en toner. Hiervoor heb je maar een paar druppels nodig. Eventueel zou je de olie ook aan je moisturizer kunnen toevoegen, zodat je ook de werkende ingrediënten uit je gezichtscrème kunt blijven gebruiken. Masseer de Cranberry Seed Oil (met of zonder het te mengen met je moisturizer) daarna zachtjes in de huid. En, we kunnen het niet vaak genoeg zeggen, gebruik in de ochtend daarna altijd een SPF.

O, en je hoeft je geen zorgen te maken dat je huid er greasy uitziet nadat je de Organic Cranberry Seed Oil aanbrengt. Hij trekt goed en snel in en het verstopt de poriën niet.

Winnen

Enthousiast over de olie van Pericarp? Leuk nieuws! Wij mogen 3x een flesje Organic Cranberry Seed Oil van 30 milliliter t.w.v. €29,00 weggeven! Het enige wat je hoeft te doen, is onderstaand formulier invullen en Pericarp te volgen op Instagram. Succes!

[mail-win-form id='67']

Deze winactie loopt tot en met dinsdag 25 april. De winnaar ontvangt een persoonlijk bericht met daarin het goede nieuws. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee dagen na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.