Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Grazia tipt: dit zijn de leukste to do’s dit weekend

Er is genoeg te doen!

Hermes - Paris Streetstyle Fall Winter 2023

Het is bijna weekend en dus maken we weer plannen voor de zaterdag en zondag. Heb jij nog niks op de agenda staan, maar wil je wel wat leuks doen? No worries. Wij tippen een paar leuke to do’s. Komen ze:

Op naar de Ver­za­mel­Jaar­beurs

Vintagefreaks, designliefhebbers, antiekaanbidders, verwoede verzamelaars en curiosakopers opgelet: binnenkort wordt de Jaarbeurs in Utrecht omgetoverd tot VerzamelJaarbeurs. Op zaterdag 15 en zondag 16 april kunnen liefhebbers de hele dag op zoek gaan naar mooie koopjes. Je kunt hier namelijk uitgebreid shoppen want de vier hallen van de Jaarbeurs zijn als vanouds gevuld met een grote collectie aan eyecatchers. Van mid century modern meubels tot vintage kleding, tot artdeco-verlichting tot pastelkleurige serviezen tot jaren tachtig games, zeldzaam vinyl en nog veel meer.

Waar:

Jaarbeurs Utrecht

Wanneer: 

Zaterdag 15 en zondag 16 april

Bekijk de expositie Through Bone and Marrow

Laat al je zintuigen prikkelen bij de expositie Through Bone and Marrow van Brutus, de Rotterdamse artist driven playground. In deze expositie tonen twintig gerenommeerde kunstenaars nieuwe en alternatieve verbindingen tussen mens, natuur en technologie. Bezorgers mogen slechts een voor een naar binnen en krijgen het advies om de telefoon en agenda te vergeten en de ruimte met al je zintuigen te bekijken.

Waar:

Keileweg 10, Rotterdam.

Wanneer: 

Van 2 april tot en met 25 juni 2023.

Openingstijden:

Donderdag tot zondag, van 12:00 tot 18:00 uur.

Specials proberen bij Frites Atelier

Bij Frites Atelier zijn ze altijd op zoek naar nieuwe smaken en combinaties, en deze lente en zomer hebben ze iets speciaals voor je in petto. Sergio Herman heeft zich laten inspireren door de rijke en gevarieerde smaken van Thailand tot Italië, en komt met de Limited Edition 'Creamy Carbonara' en de 'Thai Chicken' frites special. En wat ziet het er heerlijk uit!

Waar:

Frites Atelier vind je in Den Haag (Venestraat 7) en Roosendaal (Designer Outlet Roosendaal, Rosada 72A).

Vier het Fashion Festival in Stadshart Amstelveen

Het modeseizoen is in volle gang, en dat viert Stadshart Amstelveen met het Fashion Festival. Het winkelcentrum pakt een week lang uit met feestelijke activiteiten, waaronder stijladvies van bekende stylisten Lonneke Nooteboom, Kelly Huisman en Diana Theys. Ook aan haar en make-up is gedacht, want de adviseurs van Douglas verzorgen een touch-up én kun je dit vastleggen door een professionele fotograaf. Kortom, op naar Amstelveen!

Wanneer:

Van 15 tot en met 23 april 2023

Waar:

Rembrandtweg 41a, Amstelveen

Bron: Marie Claire | Beeld: NL Beeld