Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Oei: botoxbehandeling EOTB-Shirley gaat helemaal mis

De realityster lijkt nu naar eigen zeggen op Woody van Toy Story...

Shirley Cramer, die we zowel kennen van Temptation Island: VIPS als Ex on The Beach: Double Dutch, heeft er nooit een geheim van gemaakt dat ze hier en daar weleens wat aan haar lijf heeft laten sleutelen. Maarre, dat blijkt niet altijd goed te gaan. Op TikTok deelt ze namelijk een video waarin ze vertelt dat een botoxbehandeling niet goed heeft uitgepakt.

Verkeerd geprikt

In de video vertelt Shirley dat ze onlangs botox in haar kaken heeft laten spuiten tegen het tandenkarsen in haar slaap. Maar hoewel je normaal gesproken niets hoor te zien van de ingreep, is dat nu wel anders. "Als ze een beetje verkeerd prikken dan kan je niet meer breed lachen. Het zit er al anderhalve maand in en het wordt gewoon niet beter als dit", vertelt de EOTB-ster. Apparently heeft de botox-arts bij Shirley dan verkeerd 'geprikt'. Gelukkig kan ze er zelf wel om lachen. "Ik lijk op Woody van Toy Story", grapt ze.

Reacties

Zelf ziet ze de humor er dus wel van in, al zijn haar volgers minder enthousiast. In de comments regent het reacties van mensen die zich zorgen maken om de gevolgen van de ingreep. "Jeetje wat heftig. Heel ander mens", schrijft iemand.

Gelukkig kan een tandartsassistente Shirley én haar volgers geruststellen. "Het werkt weer uit, na twee/drie maanden lach je weer zoals voorheen. Kaakspierbotox moet je bijhouden namelijk", aldus de dame op TikTok. Pfoe, gelukkig maar!

Bron: Love Reality | Beeld: Ex on the Beach, TikTok @shirley.cramer

Showbizz
  • Shirley in Ex on the Beach: Double Dutch. (Beeld: MTV)