Dit is een van de populairste geuren van het moment – en hij is in een nieuw jasje gestoken

Heerlijk dat-ie is!

Het uitkiezen van een parfum is iets heel persoonlijks. De een wordt dolenthousiast van een zoete geur en weer een ander draagt liever een fris parfum. Toch zijn er een paar geuren die wereldwijd bij velen in de smaak vallen. Een van de populairste geuren van het moment is Lady Million van Paco Rabanne. En voor liefhebbers van deze geur hebben we heel goed nieuws! Paco Rabanne lanceert een nieuwe editie van dit parfum: Lady Million Royal.

Fantastische geur

Het is alweer twaalf jaar geleden dat Paco Rabanne het parfum Lady Million creëerde. Sindsdien lanceerde het merk meerdere varianten van deze geur die keer op keer een succes werden. Ook dit jaar heeft het parfummerk weer een zeer bedwelmende en betoverende geur gelanceerd. Maak kennis met Lady Million Royal.

Lady Million Royal

Net als alle andere geuren van Lady Million staat Lady Million Royal ook voor ongeremde vrouwelijkheid. Niemand minder dan meesterparfumeurs Anne Flipo en Domitille Michalon-Bertier maakten de geur. Het resultaat? Een fruitige, bloemige geur om u tegen te zeggen.

“Het was belangrijk om het geur-DNA van Lady Million te behouden”, vertelt Anne Flipo over de samenstelling van de geur. Net zoals in het origineel zitten ook in dit parfum geuren van witte bloemen en diverse houtsoorten, maar zijn er ook nieuwe toevoegingen gedaan: “In Royal bestaat het bloemenboeket uit sambac jasmijn, tuberoos en oranjebloesem voor een omhullend en verslavend effect. Om de iconische houtachtige kant van de geur een nieuwe interpretatie te geven, hebben we een unieke molecule gebruikt die is gecreëerd door R&D van IFF, met de naam Cashmeran. Het roept het fluweelzachte gevoel van kasjmier op en is houtachtig, amberachtig en muskusachtig voor een geraffineerd en sensueel facet dat perfect samengaat met patchoeli en muskus.” Oeh, dat belooft veel goeds!

Lady Million – €127 (80 ml)

Fijn parfum

Lady Million Royal is niet alleen een fijne geur omdat-ie zo ongelooflijk lekker ruikt. Paco Rabanne heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan, en het merk blijft zich ook inzetten voor een meer inclusieve, creatieve en verantwoordelijke toekomst. Lady Million Royal is dan ook veganistisch en bestaat voor 79% uit plantaardige ingrediënten. Een verantwoorde geur dus. Hoe fijn!

Lady Million Royal is verkrijgbaar is nu verkrijgbaar vanaf €69,55. 

Beeld: Paco Rabanne

Laatste nieuws