Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Omg: tweede seizoen RHOAMS introduceert nieuwe Housewife

Dubbel goed nieuws: een nieuw seizoen én een nieuwe housewife.

Het eerste seizoen van The Real Housewives of Amsterdam ging natuurlijk gepaard met een flinke portie dramaand we love that! Aan het einde van het seizoen werd echter ook pijnlijk duidelijk dat vooral housewife Sheila Bergeik niet bepaald lekker in de groep lag. Zij heeft dan ook besloten in het tweede seizoen niet meer terug te komen. Maarre, Videoland heeft inmiddels al wél een vervangster gevonden.

Nieuw seizoen

In de serie Realitea onthult Farja Farvardinaka Fawry not Sawry – dat The Real Housewives of Amsterdam met een nieuw seizoen komt. Hoewel nog niet bekend is wie er wél allemaal in de nieuwe afleveringen te zien zullen zijn, weten we in ieder geval dat Sheila deze keer niet de gastvrouw zal zijn bij de chique aangelegenheden. "Ze hebben een nieuwe housewife geïntroduceerd", vertelt Fawry. "Ik heb nog geen idee wie het is, maar er is wel iemand in de plaats van Sheila gekomen."

Magali

Vorige maand zat Sheila zelf nog op de bank bij Fawry, en deed ze daar een opvallende uitspraak over Magali – die een gastrol had in de serie. Hoewel Magali in het programma deed lijken dat zij en Sheila beste vriendinnen waren, is daar volgens Sheila niets van waar. “Magali ken ik, en daar is alles mee gezegd”, zei ze over hun band. “Wij zijn kennissen. Onze mannen kennen elkaar, onze kinderen kennen elkaar, maar het is nou niet zo dat ik mijn lief en leed met haar deelde. En dat weet zij ook.”

Voor het feit dat de emoties in het programma zo hoog opliepen tussen Sheila en Magali, was volgens Sheila een logische verklaring. “Zij heeft mij aangedragen voor de show”, vertelde Sheila. “En toen hebben we allebei dus auditie moeten doen met een aantal vrouwen. Sommige van hen zijn het geworden, en sommige niet. En Magali zat er dus niet bij, en ik dus wel.”

Nieuwe Housewife

Anyhow, Sheila zal komend seizoen dus niet aanschuiven, en in plaats daarvan kunnen we wél een nieuwe dame verwachten. Wie dat is, wordt hopelijk snel duidelijk. Can't wait! 

Bron: RTL Boulevard | Beeld: The Real Housewives of Amsterdam