Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Dit is wanneer Queen Charlotte: A Bridgerton Story te zien is op Netflix

We hoeven niet héél lang meer te wachten op de Bridgerton spin-off.

The wait is almost over! De langverwachte Bridgerton spin-off over Queen Charlotte verschijnt namelijk bijna op Netflix. We kunnen niet wachten tot we Queen Charlotte: A Bridgerton Story ein-de-lijk kunnen bingen, en gelukkig is dat al bijna. Wij vertellen je precies wat de releasedatum van de serie is.

Queen Charlotte

We wachten met smart op het derde en vierde seizoen van Bridgerton, maar ondertussen kunnen we ons ook alvast gaan opmaken voor een heuse spin-off van de populaire Netflix-serie. In Bridgerton zit koningin Charlotte natuurlijk stevig op de troon. Pracht, praal, intriges en roddels, romance en de nodige steamy scènes: over de afgelopen jaren heeft de serie zich bewezen als perfect bingemateriaal. Geen wonder dus, dat de prequel, over de jonge Queen Charlotte, nog voor z’n release al op een hoop aandacht kon rekenen. Onlangs deelde Netflix al de trailer van de gloednieuwe serie, en die waren veelbelovend!

Liefdesverhaal

Door de ogen van de machtige Queen Charlotte volgen we in deze Bridgerton-prequel haar huwelijk als jonge koningin met koning George. Een huwelijk dat niet alleen een groot liefdesverhaal is, maar ook zorgt voor verschuivingen binnen de gemeenschap. Het is het begin van de huidige sociale elite – de wereld van de personages uit Bridgerton.

Voor deze prequel keert Golda Rosheuvel terug in haar rol als de volwassen Queen Charlotte. Haar jongere zelf wordt gespeeld door India Amarteifio, en echtgenoot koning George is voor de rekening van knappe acteur Corey Mylchreest.

Releasedatum

De eerste beelden beloven, zoals we van de society gewend zijn, een hoop humor, dromerige romances, en natuurlijk enkele scènes met een hoog ooh la la-gehalte. “Ik realiseer me dat je geen enkele reden hebt om mij te mogen, maar als je me één avond van je tijd gunt, haat je me mogelijk iets minder”, fluistert de jonge koning zijn Charlotte toe. Dat wordt smullen!

We moeten nog héél even geduld hebben voor de release van de serie. Die verschijnt namelijk vanaf 4 mei op Netflix. Zet de popcorn maar vast klaar!

Bron: Netflix, Grazia archief | Beeld: Netflix