Winning Wednesday: 2x een waardebon van GoCashmere t.w.v. €150

Doe mee en maak kans!

Een nieuwe woensdag, een gloednieuwe winactie. Dit keer mogen we 2x een waardebon van GoCashmere t.w.v. €150 weggeven!

GoCashmere

Knitwear mag ook in de lente niet ontbreken in je garderobe. Of knitwear te warm is in de lente? Wel nee! Knitwear staat namelijk voor veel meer dan alleen dikke truien. Zo laat het merk GoCashmere met hun vesten, onweerstaanbaar zachte korte topjes of comfortabele joggingpakken zien dat knitwear ontzettend veelzijdig is.

GoCashmere is veelzijdig in hun items, duurzaam én comfortabel. Het merk staat bekend om hun prachtige items van cashmere, maar je kunt ook kledingstukken van 100% linnen vinden in hun collectie. Ideaal!

Duurzaam

GoCashmere heeft duurzaamheid hoog in het vaandel. De items zijn dan ook gemaakt van biologisch cashmere en worden verkocht tegen eerlijke prijzen, zodat iedereen ervan kan genieten. Zo zijn de kledingstukken van GoCashmere gecertificeerd door Global Organic Textile Standard. Het is niet niks om dit certificaat te hebben, want dat garandeert dat de grondstoffen van de kleding biologisch ingekocht worden en dat de fabrieken alleen ecologische en duurzame productieprocessen volgen. 

Win, win, win

Lijkt het je wel wat om rond te lopen in een item van GoCashmere? Dan hebben we goed nieuws. We mogen namelijk 2x een waarderbon van GoCashmere t.w.v. €150 weggeven. Het enige wat je hoeft te doen, is onderstaand formulier invullen. Succes!

Deze winactie loopt tot en met dinsdag 11 april. De winnaar ontvangt een persoonlijk bericht met daarin het goede nieuws. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee dagen na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.

Laatste nieuws