Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Vandaag is de geluksdag van het sterrenbeeld Maagd

De sterren voorspellen!

Is jouw sterrenbeeld Maagd? Dan is het vandaag jouw lucky day! Vandaag, 8 april, is namelijk je geluksdag. Of je nu een lief compliment krijgt van de caissière in de supermarkt, de ware tegen het lijf loopt op straat of goed nieuws krijgt op je werk: het zijn de kleine en grote geluksmomentjes die jou dag zullen maken vandaag.

Geluksdag

In Grazia delen we niet alleen je horoscoop, maar bespreken we ook per sterrenbeeld wanneer er een geluksdag de planning staat. Is jouw sterrenbeeld Maagd? Dan hoef je niet lang meer te wachten voordat er een beetje geluk jouw kant op komt. Vandaag is het namelijk je geluksdag. En je weet wat ze zeggen: de sterren voorspellen! Je kunt dus met een gerust hart de deur uitstappen of aan je werkdag beginnen.

Maagd: 24 augustus - 22 september

Je kunt behoorlijk onrustig en besluiteloos zijn. Je lief weet af en toe geen raad met je en jij eigenlijk ook niet met jezelf. Ren jezelf niet steeds voorbij en sta geregeld stil. Kom op adem en neem je tijd om alles rustig voor jezelf op een rijtje te zetten. Dan krijgt je brein tenminste de kans om een keuze te maken of beslissing te nemen. Ook jij mag je tempo verlagen, niet alles hoeft gisteren af te zijn. Die druk leg je jezelf op.

Bron: Grazia (Esther van Heerebeek – het 12e huis) | Beeld: Emily in Paris