Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Oeh la la: Robbert Rodenburg showt nieuwe coupe

Looking good!

Dat het tijd werd voor iets anders, dat is een ding wat zeker is voor Robbert Rodenburg. De 25-jarige deelde afgelopen weekend namelijk een minivlog op TikTok waar te zien is dat de kapper de schaar in zijn prachtige lokken zet. En hoewel veel mensen instant regret krijgen als ze voor een kortere coupe gaan, hoeft Robbert daar zeker niet voor te vrezen. Zijn nieuwe kapsel staat 'm namelijk ge-wel-dig!

Veel talenten

Robbert is een man met veel talenten. Zo heeft hij onder andere zijn succesvolle YouTube-serie Open Kaart, is hij acteur en heeft hij in 2021 Expeditie Robinson gewonnen. Helaas hebben we hem al een tijdje niet meer op het witte doek mogen bewonderen, maar zien we hem vaak terugkomen op onze socials. Zo weten we ook dat Robbert z'n looks erg belangrijk vindt en ziet hij er altijd uit om door een ringetje te halen. We love that!

Baddie season

En hoewel het statement look van de 25-jarige influencer zijn lange, donkere lokken zijn, vond hij het wel een keertje tijd voor wat anders. En hoe kan je dat beter doen dan de schaar in je lokken te zetten? That's right. "Ik weet niet of dit een goede beslissing gaat zijn, maar ik ga echt, nou laat zeggen, drie vierde eraf halen", liet hij weten in zijn TikTok-video.

Na het zien van een fragment waar de lange lokken op de grond liggen is er geen weg meer terug. Robbert gaat nu door het leven met een korte coupe and it looks good! En ook Robbert zelf voelt zijn nieuwe look wel: "Baddie season has started", zet hij onder een Instagram-foto waar hij zijn nieuwe kapsel showt.

Reacties

Ook zijn volgers en vrienden vinden dat Robbert zijn nieuwe look rockt. Zo reageert bestie Monica Geuze: "Niet facking normi😍🔥." Ook schaatser Jutta Leerdam reageert met: "Hotttt❤️‍🔥❤️‍🔥." Loiza Lamers reageert: "Heel knap ❤️", en Anna Nooshin reageert met: "Jaaaaaa."

Bron: Instagram @robbertrodenburg, TikTok @robbertrodenburg | Beeld: Instagram @robbertrodenburg, NL Beeld