Winning Wednesday: 1x FOREO LUNA 4 body t.w.v. €159

Er staat weer een gloednieuwe winactie voor je klaar!

Een nieuwe woensdag een nieuwe Winning Wednesday. Dit keer mogen we 1x de FOREO LUNA 4 body t.w.v. €159 weggeven.

FOREO

Als het aankomt op high-tech gezichtsverzorging is FOREO on fire. Het beauty techmerk lanceerde al meerdere huidreinigingsproducten om u tegen te zeggen. Denk aan de LUNA mini 2 of de LUNA 4 go. Eerder bevatte de LUNA 4-lijn alleen producten voor je gezicht, maar deze lijn is nu uitgebreid met een product dat je voor je hele lichaam kunt gebruiken.

De LUNA 4 body is wederom een high-tech reinigingsapparaat. Met deze tool scrub je je huid, verwijder je dode huidcellen en verminder je de kans op ingegroeide haartjes. Maar dat is nog niet alles. De LUNA 4 body ontspant de spierspanningspunten, en helpt de microcirculatie en lymfedrainage te stimuleren. Het apparaat is te gebruiken voor je hele lichaam. Ideaal!

Blijmaker

Nog iets om blij van te worden: je hoeft de LUNA 4 body zelden op te laden. De batterij gaat extreem lang mee. Zo kun je deze tool 300 keer gebruiken op één USB-lading. Ook is-ie verkrijgbaar in meerdere kleuren: Peach Perfect, Evergreen en Lavender.

Win, win, win

Wil jij kans maken op de LUNA 4 body t.w.v. €159? Het enige wat je hoeft te doen, is onderstaand formulier invullen. Succes!

Deze winactie loopt tot en met dinsdag 4 april. De winnaar ontvangt een persoonlijk bericht met daarin het goede nieuws. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee dagen na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.

Laatste nieuws