Grazia tipt: dit zijn de leukste to do’s voor dit weekend

Je hoeft je niet te vervelen!

Het is bijna weekend en dus maken we weer plannen voor de zaterdag en zondag. Heb jij nog niks op de agenda staan, maar wil je wel wat leuks doen? Wij tippen je een paar leuke to do’s. Komen ze: 

Borrelen bij The Lemonman

Een van onze favoriete plekken om het weekend goed te beginnen is The Lemonman in Amsterdam. Hier staat sinds kort de donderdagavond in het teken van Telavivo, een borrelavond. The Lemonman is onderdeel van het oostmediterrane restaurant Neni, dus je weet dat het met de hapjes wel goed zit. De Telavivo bestaat uit vijf hapjes met een cocktail of glas wijn. Denk aan huisgemaakte hummus, labneh en falafel met een frisse Lemonman-cocktail met gin, orgeade, citroen en grapefruit-rozemarijntonic.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door NENI Amsterdam (@neni.netherlands)

Luister naar Schaamteloos Randstedelijk

In Schaamteloos Randstedelijk houden Doortje Smithuijsen en Perre van den Brink jonge mensen in de stad een spiegel voor. Zo doen we alsof we duurzaamheid allemaal belangrijk vinden, maar vliegen ook het liefst drie keer per jaar naar de andere kant van de wereld. Een podcast over natuurwijn en VanMoof-fietsen.

Shopping experience: Tweedehands het Festival

Ben je een fervent vintage lover? Dan zit je dit weekend helemaal goed op Tweedehands het Festival. Tilburg wordt dan getransformeerd in een walhalla voor kringloopfans. Je kunt er niet alleen de leukste tweedehands koopjes scoren, maar ook meedoen aan de 42 activiteiten die de organisatie in samenwerking met allerlei winkels op de planning heeft gezet. Da’s weer eens wat anders dan eindeloos struinen door de Zara en H&M!

Wanneer:
24, 25 en 26 maart

Waar:
Op verschillende locaties in Tilburg.

Tentoonstelling Workwear

Voor de echte fashion lovers staat er dit weekend ook een leuke tentoonstelling op de planning. Bij de opening van Workwear ontdek je de geschiedenis en impact van kleren die ooit werden ontworpen als gereedschap, maar inmiddels als inspiratie hebben gediend voor de fashion van vandaag de dag. Oh ja, mocht je zin hebben, dan moedigt organisator Nieuwe Instituut je aan om jouw favoriete workwear aan te trekken naar de tentoonstelling.

Wanneer:
25 maart vanaf 19:00 uur.

Waar:
Nieuwe Instituut, Museumpark 25, Rotterdam.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Nieuwe Instituut (@nieuweinstituut)

Aan de wandel

Speciaal voor de sportievelingen onder ons is er de PUMA’s Strava challenge. Nodig je vriendinnen uit en ga de uitdaging aan om in een maand 42 kilometer te rennen. Hoe je dat doet, bepaal je helemaal zelf. Misschien ben je al een fanatiek jogger en hoef je maar vier rondjes te lopen om de challenge te halen. Maar ook wanneer je 21 keer twee kilometer rent, ben je welkom. Heb je het gehaald? Gefeliciteerd! Dan win je de nieuwe digitale 2023 Fueled By NITRO-badge. 

Wanneer:
20 maart tot 16 april.

Beeld: iStock

Laatste nieuws