Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

OMG: komt deze 00's haarlook terug?

Bella Hadid rockt de look in ieder geval zeker!

Het 26-jarige topmodel Bella Hadid deelde afgelopen week wat prachtige kiekjes op haar Instagram-account van een weekendje in Las Vegas. Zo was op de foto's te zien dat de beauty een prachtige, strakke, rode jurk droeg met als caption dat ze al vijf maanden geen alcohol heeft gedronken. Maar dat was niet het enige wat opviel. Het model had namelijk een wel heel herkenbaar kapsel. And it's giving 00's vibes!

Harde krullen

Het model promootte afgelopen weekend haar eigen non-alcoholische dranklabel Kin Euphorics in het welbekende Ceasars Hotel in Las Vegas. Enne, het Hadid-telg zag er als gewoonlijk weer uit om door een ringetje te halen met een sexy rode jurk aan. De look maakte ze echter af met een – best verrassende maar – bijzondere haarlook. Het model had namelijk keiharde krullen, just like in the 00's. Toch zijn we nu wel benieuwd: blijft deze 00's look in Vegas, of zien we binnenkort iedereen met harde krullen rondlopen?

Alcohol detox

Toch ging het haar niet eens om haar looks die avond. Zo vierde ze naast de promotie van haar non-alcoholische drankje, ook nog eens dat ze vijf maanden gestopt is met het drinken van alcohol. Chapeau! Toch is dit niet de eerste keer dat Bella afstand doet van alcohol. Zo deelde ze vorig jaar dat ze zes maanden was gestopt met alcohol drinken.

"Ik heb genoeg gedronken. Ik hield van alcohol, het kwam zelfs op het punt dat ik avondjes afzegde omdat ik het gevoel had dat ik mezelf niet zou kunnen beheersen." Gelukkig voor het model merkt ze met het stoppen van alcohol drinken, dat het enorm veel positieve effecten heeft op zowel haar fysieke, als mentale gezondheid.

Bron: Cosmopolitan | Beeld: Instagram @bellahadid, NL Beeld