Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Om déze redenen moet je NLZIET proberen

We like!

Van de dramatische verhaallijnen in Goede Tijden, Slechte Tijden tot de hilarische "wat goeeeed"-momenten in Chateau Meiland en de meest awkward dates in Lang Leve de Liefde: er is bijna geen programma waar wij niet voor gaan zitten. Ben je net als wij groot fan van deze programma's? Dan is NLZIET je beste vriend. We vertellen je waarom!

Altijd en overal onbeperkt kijken

Je kent het vast: je bent lekker een weekend weg met vriendinnen, maar jullie hebben geen tv. 's Avonds een spelletje doen is leuk, maar je zou nóg liever de nieuwste aflevering van Big Brother kijken. Of je bent juist aan het werk tijdens je favo programma, en wil in je eigen tijd op je gemak de laatste aflevering terugkijken. Hoewel dit met 'gewone tv' lastig wordt, is het met NLZIET juist easy peasy. Met een abonnement op NLZIET bepaal je zelf wanneer je kijkt én waar je kijkt. Gewoon genieten van Lang Leve de Liefde vanaf de bank? Prima. Maar de laatste aflevering streamen vanaf de loopband is de sportschool is ook geen probleem. Dat maakt het rennen een stuk leuker!

Live tv-kijken

Ongegeneerd alle seizoenen van Chateau Meiland terugkijken is heerlijk, maar soms wil je ook gewoon meteen op de hoogte zijn van wat er op dit moment gebeurt in huize Meiland. Met NLZIET kun je naast reclamevrij terugkijken, ook live televisie kijken. Waar je ook maar wilt. Het enige wat je nodig hebt is internet en de app en you're good to go. Wat goeeeed!

Oneindig veel programma's

Met 200.000 programma’s heb je op NLZIET genoeg te bingen. Lang Leve de Liefde kijken we natuurlijk allang, maar binnenkort kunnen we ook van de volgende programma's genieten:

  • De Slechtste Chauffeurs van Nederland (RTL 5)
  • Make Up Your Mind (RTL 4)
  • Kopen Zonder Kijken (RTL 4)
  • Better Than Ever (RTL 4)
  • Call The Midwife (BBC First)

Eerste 14 dagen gratis

Oké, stiekem weten we al wel dat de realityprogramma's op NLZIET ons nooit gaan teleurstellen, maar toch is het fijn dat er een proefperiode is. 14 dagen lang kunnen we alle programma's gratis streamen, en wanneer je het abonnement binnen die tijd weer opzegt hoef je niet bang te zijn voor bijkomende kosten. Ben je helemaal fan van het onbeperkt kijken waar en wanneer je maar wilt? Dan betaal je na de gratis periode bij een 'gewoon' abonnement 8,95 euro per maand. Enne, met ons kijkgedrag kan dat zeker uit!

Dit artikel is in samenwerking met NLZIET tot stand gekomen. 

Bron: NLZIET | Beeld: Chateau Meiland