Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Fans in shock door onherkenbare Liam Payne

Liam, is that you?

65th London Film Festival - Ron's Gone Wrong

Celebs willen doorgaans door de jaren heen nog wel eens wat aan hun uiterlijk veranderen. Soms valt dat niet op, maar soms kunnen ze ook op een heleboel opmerkingen van hun fans rekenen. Vorige week verscheen Liam Payne op de rode loper tijdens een event, en was menigeen verrast door zijn opvallende nieuwe uiterlijk.

Ander uiterlijk

Vorige week was de première van Louis Tomlinson zijn gloednieuwe documentaire ‘All Those Voices’. Liam Payne was aanwezig bij het evenement om zijn oud-collega te supporten. En hoewel het in de media natuurlijk veelal ging over de documentaire en Louis, was het ook Liam die de aandacht wist te trekken. Volgens fans zag de zanger er namelijk behoorlijk anders uit.

Het gezicht van de zanger zou nogal een make-over hebben gehad. Volgens zijn fans heeft hij een buccal fat removal laten doen, waarbij het vet uit je gezicht wordt gehaald zodat je jukbeenderen en kaken meer opvallen.

Liam tijdens de première.

Boller gezicht

Of Liam dat ook echt heeft laten doen is niet bevestigd. Volgens een cosmetisch arts kan het ook zomaar eens zijn dat hij een extra filler in zijn kaaklijn heeft laten zetten, zodat juist die meer opvalt. Dat vertelde de arts aan Daily Mail.

Liam heeft eerder al aangegeven dat hij niet echt tevreden was met zijn 'bollere' gezicht. Volgens hem was zijn gezicht een tijdje opgezwollen door zijn 'booze and pills'-periode. “My face was 10 times bigger than it is now. The problem was, the best way to secure us was to lock us in our rooms, and what is in the room? A mini-bar."

Bron: NSMBL | Beeld: BrunoPress

Showbizz
  • 9 October 2021. Liam Payne pictured attending the World Premiere of Ron"s Gone Wrong during 65th BFI London Film Festival held at the Southbank Centre, Royal Festival Hall, London Credit: ADW/GoffPhotos.com Ref: KGC-247