Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Babynieuws! Ginny & Georgia-actrice Brianne Howey is zwanger

En er is al een prachtige babybuik te zien!

Heugelijk nieuws voor Brianne Howey! De actrice, die we allemaal kennen uit de Netflix-hit Ginny & Georgia, is namelijk in verwachting van haar eerste kindje. Dat heeft ze op Instagram bevestigd met een prachtige foto waarop haar beginnende babybuik al goed te zien is.

Zwanger

Fans hadden al kunnen weten dat Brianne zwanger is. De actrice, die Georgia speelt in de populaire serie Ginny & Georgia, verscheen deze week namelijk op de rode loper van een modeshow in Miami. Daar liet ze voor het eerst haar babybuik duidelijk zien. De partner van Brianne, Matt, was ook op het event aanwezig. De twee trouweden in 2021 met elkaar, en zijn nu dus trotste parents to be.

Babybuik

Om het nieuws te bevestigen heeft Brianne nu ook een foto op Instagram gedeeld die tijdens de show in Miami is gemaakt. Daarop is duidelijk haar beginnende babybuik te zien. Prachtig! "With my forever new +1 🥰🤎 ", schrijft de actrice bij het kiekje.

Felicitaties van kinderen

In de comments onder de foto regent het felicitaties voor Brianne en Matt. Onder meer de 'tv-kinderen' van de actrice hebben hun 'moeder' gefeliciteerd. Antonia Gentry, die Ginny speelt in Ginny & Georgia, schrijft: "Ik ben zo blij voor je". "Ik kan niet wachten om grote broer te worden! Zoooo leuk!" reageert Diesel La Torraca, die zoon Austin speelt in de serie. Lief!

Bron: Instagram @briannehowey, RTL Boulevard | Beeld: NL Beeld